Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214

fiat bravo 1.9 mjtd ecu заблокований

Привіт хлопці.. Сьогодні я, зіставивши bravo multijet 150 л. з моєї півень v53. У першому записі все ок, на другому-запис завершено на 100%, але машина не їздила?- Я намагаюся зробити дані ecu і повторити запис, але нічого, ебу заблокований.. В BDM його читаю і пишу спокійно, а тепер що я повинен зробити, щоб відновити його, враховуючи, що він або резервного копіювання? Друг дав мені scodifica часткове e2p, так що в теорії то я можу відновити тільки в тому, що файл flash ліжко в послідовний чи знаєте ви, якщо я можу вивести BDM? або, якщо деякі душі, добрим б ori-ліжко в bdm.. thanks
    Ебу bosch edc16c39
    код hw 0281013580
    код sw1037386317

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ти коли-небудь порівняв файли bdm з файлу прочитати серійний маючи однаковий розмір 2048 Кб, якщо вони рівні?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо б я тебе, я почав би розміщувати файли ori-ліжко в послідовний і файли, ліжка, bdm, так можна перевірити, то, якщо вам він навчитися? у e2prom не потрібно, нехай часткова, але ви повинні знайти файл добре, а то нехай і часткову.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Те, grazxie за відповіді. Додаю файл ліжко в послідовний і 3 ліжка в bdm (backup, flash і e2p).

*пристрасть двигуни: ні, я ніколи не порівняно щиро. Для fortuana раніше, я ніколи не була потрібна. Вони різні? Я завжди знав, cos? але я так і не отримав підтвердження.

*ugoboss: друг дав мені файл scodifica для завантаження на 95640 безпосередньо (не в bdm, але саме dissaldando. Ви говорите, що не працює?

fiat bravo mjtd.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ось тобі Flesh золота для BDM
    File Allegati Файл Вкладення
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Спасибі cinqueturbo.. я завантажив файл в bdm і ? розподіляється відразу... cos? я виявив, що файли, ліжка в послідовний відрізняються від BDM менш погано, що e2p не ви ? порушена.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але ти подивився файл, який ви читали, bdm? всі зміни, які наведені у вас зроблені, ви добровільно? зрештою, мені потрібно було riportavi оригінальні всі криві, змінені riscrivevi файл, а машина, йшли, швидше за все, йшли, навіть якщо riscrivevi вихідний файл, який ви читали в послідовний, проблема ? у змінах, які були зроблені на файл.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    але ти подивився файл, який ви читали, bdm? всі зміни, які наведені у вас зроблені, ви добровільно? зрештою, мені потрібно було riportavi оригінальні всі криві, змінені riscrivevi файл, а машина, йшли, швидше за все, йшли, навіть якщо riscrivevi вихідний файл, який ви читали в послідовний, проблема ? у змінах, які були зроблені на файл.
    Я в повному ugoboss..
    за час, і сумнівів з приводу відсутності ідентифікації ECU не згадувалося, я...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    перше, що потрібно зробити ? завжди повернути оригінал!!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    vabb? від, хлопці, змушуєте мене прямо-тупий очевидно, що я намагався повернути оригінальний файл.. не певен я також скачав читання орі, бд з банку даних, і я спробував набрати його, але машина не ? не всі ігри..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •