Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 56 56

Обговорення: оновлення kess - k-tag

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    я думаю, що на півдні ситуація зовсім інша, з мого боку, не ? cos?, працюють майже виключно з професіоналів або, принаймні, тих, хто робить ремесло, проблеми ? часто, любитель копіткої і бажане вчитися, виконує роботи кращих передбачуваного професіонала, гнилі яблука в цьому середовищі є ті, що мають краще устаткування і все необхідне обладнання, але не ємність? для роботи краще, хто ? дійсно добре, і робить різницю, lavorer? і завжди, чому? зіставлення, зроблене дилетантом, портер? незабаром механічні проблеми і не поширює слух, як це завжди буває, не lavorer? pi?, його професіоналізм? не робить обладнання від 50 000 євро, тому тільки пристрасть і постійне бажання вчитися і розвиватися, вивчаючи, інвестуючи в спеціальні курси і пробуючи спочатку на власні кошти, а потім на тих, інших,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    однак цюй? від мене, більшість з "професіоналів" використовує інтерфейси оригінал, але slave.. і вони не можуть навіть зіставити edc15... Необхідно також розрізняти фахівців і професіоналів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    я думаю, що на півдні ситуація зовсім інша, з мого боку, не ? cos?, працюють майже виключно з професіоналів або, принаймні, тих, хто робить ремесло, проблеми ? часто, любитель копіткої і бажане вчитися, виконує роботи кращих передбачуваного професіонала, гнилі яблука в цьому середовищі є ті, що мають краще устаткування і все необхідне обладнання, але не ємність? для роботи краще, хто ? дійсно добре, і робить різницю, lavorer? і завжди, чому? зіставлення, зроблене дилетантом, портер? незабаром механічні проблеми і не поширює слух, як це завжди буває, не lavorer? pi?, його професіоналізм? не робить обладнання від 50 000 євро, тому тільки пристрасть і постійне бажання вчитися і розвиватися, вивчаючи, інвестуючи в спеціальні курси і пробуючи спочатку на власні кошти, а потім на тих, інших,
    я повністю згоден з вами і любителі, що ви є на форумі ? повний, то навіть не знаю, визнати duration map від egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    ви знаєте, мова ? довгий і складний, але я завжди доступний в роз'яснення, не потрібні ці суми, щоб бути добре в області, навіть не гроші,.......
    перше, що ви повинні знати механіки в дні, знати, дизельним або бензиновим двигуном, знати свої межі конструктивної, мати технічну документацію і величезне бажання вчитися, електроніки та управління кожної окремої сім'ї......бути професіоналом означає в першу чергу надійність? і після того, як всі інші, продуктивність, витрата палива і fumosit?.....часто я читаю, і я не хочу коментувати тих, хто не знає, і навіть те, що має в руках, тому в бочку, щоб користуватися комп'ютером, я намагаюся уявити собі, інші його роботи.......

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    79
    я згоден з пристрасть двигунів... багато "фахівці" є раб, і навіть не знають, що означає зіставити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Його compravi новий ці гроші, з кнопкою скидання маркера fw 4.036 Ksuite 2.10 і вам гроші йшли.

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •