kess mod.jpg
Це ? фотографії компонентів, які я змінив прийняті російський форум
Для оновлення-ви завжди на інших форумах, але потрібно знати точну процедуру, щоб оновити його розум зависає
kess mod.jpg
Це ? фотографії компонентів, які я змінив прийняті російський форум
Для оновлення-ви завжди на інших форумах, але потрібно знати точну процедуру, щоб оновити його розум зависає
таким чином, остання версія клону (2.13) як і раніше не рекомендуються бачив, що від того, що я читаю 2.08 і ще краще?
PS а хтось навіть просто на 2.08 файлів всередині, які дозволяють virtual read?
ви не можете додати їх, якщо не він їх у свій програміст?
Дякую
Автомобілі, які ви можете зробити, пов'язані з прошивки kess. Тому навіть якщо ви покладете ksuite 2.13, але у вас старий fw 3.099, як я міг читати і scivere вічі хрест, що перебуваєте в ksuite 2.06. З fw 4.036 надходження в ksuite 2.09.
У ksuite папки ksuite/res/ori порожній, так для virtual read ви повинні покласти туди файли-ОРІ.
В іншому випадку програма змушує вас зберегти TXT-файл, що містить версії HW/SW/Шасі VIN автомобіля, на який ви намагаєтеся читати в virtual.
Я чув kess навіть без SD-слот і модуль Tricore..., чому роблять саме з усіх кольорів.
Хто зробив зміна розміщена вище компонентів?
у мене проблема я не розумію невелику щось наприклад, в останньому рядку каже, поставити біля ставка, але де?
ще, наприклад, де c'? "біла 1uf 35v будинку Б yellow tantalum", значить, де взяти те, що жовтий колір поставити?
" others конденсатори 10uf 16v yellow tantalum будинку B " і тут я повинен взяти один жовтий? але я знайшов більше типів, який може бути штраф?
дякую
Ви повинні відповідати специфікації 1uf 35V і 10uf 16v. Жовтий або білий колір змінюється від типу виробництва.
Я не можу дати вам причину. В інтернеті, як ви знаєте, якщо читають всіх кольорів.