Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    kess mod.jpg

Це ? фотографії компонентів, які я змінив прийняті російський форум
    Для оновлення-ви завжди на інших форумах, але потрібно знати точну процедуру, щоб оновити його розум зависає

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    kess mod.jpg

Для оновлення-ви завжди на інших форумах, але потрібно знати точну процедуру, щоб оновити його розум зависає
    відмінно!!!!
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio

я дав йому погляд, але, як сказати, не всі плати є рівними і мод відрізняються між собою, у нас не вистачає декількох компонентів, і заключний тест ? перевіряти з допомогою інструментів laboratorio..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    таким чином, остання версія клону (2.13) як і раніше не рекомендуються бачив, що від того, що я читаю 2.08 і ще краще?

PS а хтось навіть просто на 2.08 файлів всередині, які дозволяють virtual read?
    ви не можете додати їх, якщо не він їх у свій програміст?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Автомобілі, які ви можете зробити, пов'язані з прошивки kess. Тому навіть якщо ви покладете ksuite 2.13, але у вас старий fw 3.099, як я міг читати і scivere вічі хрест, що перебуваєте в ksuite 2.06. З fw 4.036 надходження в ksuite 2.09.
    У ksuite папки ksuite/res/ori порожній, так для virtual read ви повинні покласти туди файли-ОРІ.
    В іншому випадку програма змушує вас зберегти TXT-файл, що містить версії HW/SW/Шасі VIN автомобіля, на який ви намагаєтеся читати в virtual.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я чув kess навіть без SD-слот і модуль Tricore..., чому роблять саме з усіх кольорів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Я чув kess навіть без SD-слот і модуль Tricore..., чому роблять саме з усіх кольорів.
    По мені ви повинні дозволити пропустити це чув, настійно рекомендую, для вашого досвіду, шукали інформацію та verificale, без tricore ок, чому? не у вас є діюча підписка, але без sd ви говорите про інший інструмент....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Хто зробив зміна розміщена вище компонентів?
    у мене проблема я не розумію невелику щось наприклад, в останньому рядку каже, поставити біля ставка, але де?
    ще, наприклад, де c'? "біла 1uf 35v будинку Б yellow tantalum", значить, де взяти те, що жовтий колір поставити?
    " others конденсатори 10uf 16v yellow tantalum будинку B " і тут я повинен взяти один жовтий? але я знайшов більше типів, який може бути штраф?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Ви повинні відповідати специфікації 1uf 35V і 10uf 16v. Жовтий або білий колір змінюється від типу виробництва.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я не можу дати вам причину. В інтернеті, як ви знаєте, якщо читають всіх кольорів.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •