кожної машини свої характеристики, які слід дотримуватися,наприклад, група vag форсунки, насос збирає масло 5w40 50501 без dpf з dpf монтує 5w30 і т. д. і т. п. те, що це castrol чи ні, але він хоче, щоб ми завжди масло 5w40 50501
кожної машини свої характеристики, які слід дотримуватися,наприклад, група vag форсунки, насос збирає масло 5w40 50501 без dpf з dpf монтує 5w30 і т. д. і т. п. те, що це castrol чи ні, але він хоче, щоб ми завжди масло 5w40 50501
Я чув, що навіть корпусу elix масло 5w40 ? дуже хороше масло, навіть краще, ніж bardahl.
Як я бачу, з урахуванням того, що масла я випробував досить багато декілька типів авто, я можу сказати, що добре чи погано, всі вони, скільки хороших, просто вибрати тип масла підходить до характеристик двигуна і марка, принаймні, відомий, крім, безумовно, походження, бо існує багато контрафактної продукції, selenia на все, з яким мій клієнт вчора був об'єднаний туристичне до 156. А не треба вибирати залежно від типу використання, що робить клієнт, у доповнення до умов роботи двигуна, в якому вона встановлена.
Наприклад, якщо ви кладете масло 5/40 або 5/30 в двигунах Vw, форсунки, насос, перша серія, тип 130cv, ви помітите, споживання перебільшені, і, запевняю вас, йде набагато краще, ніж на 10w40 або навіть 15w40. У fiat в benza малої водотоннажності, останніх версій, що включає в себе ? на 15w40 так як витрата і все інше, особливо якщо авто використовується на коротких ділянках.
Крім того, фіксована низьких градацій пу? бути sfatata просто переглядаючи l'******** і характеристики, рекомендовані виробниками. Mercedes, наприклад, в районах, де не падає нижче 15? у дизельних двигунах наказує 15w40, і не ? l0unico.
я завжди використовував red line, коли я rx8, відмінне масло....я на 10w40, враховуючи, що в регіоні у нас немає проблем в умовах низьких температурзараз на abarth 500, я використовую royal purple........
я можу сказати, моя espeienza жити... мій друг на golf 3 серії, з турбіною, плюс, він завжди використовується масло barbhal xtc з fullerene.... ebb? я можу сказати, що ми витягли чер турбіна після 200 000 км для " ще один upgrade ebb? ми можемо сказати, що масло дійсно робить чудеса.... турбіна xfetta, як якщо б вона була змонтована далі вчора!!!
проблема в румунії ? що якщо ви покладете в добавок, тефлон підходить тобі шматки...бо як ти сказав ? вже добавка.. я підтверджую, що ? топ.
але проблема ? що або покладіть двигун новий, або спочатку потрібно зробити обробку для видалення накипу або лаки..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
я чув про цю проблему на температуру..але не пам'ятаю, на скільки градусів він говорив, але було дуже багато.. ми говоримо, що для вуличного використання ? відмінний компроміс. якщо потім перейти на біг і у вас важкі зміни ? краще використовувати мастила, деталі.
У світі божевільних нормальний-це з розуму