Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-45 45
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Аванси були вже? moddati, потім, читаючи навколо, я намагався змінити їх ulteriormante.
    Сьогодні я спробував інші зміни, але у мене не було ефекту, що я сподівався.
    Кількість? максимальна inettata дизельного палива = 77,3 см3.
    Але на 3000 оборотів в хвилину курив досить.... майже всі, газ.
    Карту педаль встановлена в 434,8 нм на 2000 оборотів.
    Обмежувач максимального крутного моменту встановлений в 438,4 нм завжди на 2000 оборотів.

Я додаю карту, яку я пробував сьогодні, сподіваючись, що в якійсь душі, що ви дасте мені вказівки.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    По-моєму, не має сенсу встановлювати в 434,8 карту педаль і 438,4 обмежувач, чому? cos? не обмежує нічого, так? карту педаль просить менше, ніж я ? введених в обмежувач, на практиці карту педаль ? gi? компанія обмежила. Я б навпаки, значення карти педаль-й? висока torque limiter.
    У будь-якому випадку, мені здається, високі значення, чому? 434,8 нм, якщо перейти на карту перетворення пари/дизель це значення відповідає 95,11mm3 дизельного палива.
    В оригіналі на 2000 оборотів ? 370 Нм, що відповідає 74,78mm3 я fermerei значень 387 Нм, які 80mm3 також, чому? я перевірив вчора на оригінальній карті, карта "час вприскування", - час до 80mm3, щоб йти далі, ви повинні у разі, якщо карту повідомлено, rescale осей і calcolarti (але я не знаю, як) значення для кількості? крім 80mm3

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Це була перевірка. Але не мав впливу в ній.
    Справу? вводять ? був менше.
    На додаток до палити на 3000 оборотів в хвилину.
    Інша карта мала значення pi? високі.
    Курив менше паритет?, і iniettava pi?.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Мені здається, що ви сказали, що в цьому випробуванні ви змінили, між іншим аванси, може бути ? те, що змушує курити дуже.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Привіт.
    Аванси я збільшених.....
    Не розумію, чому? наступний тест зробити? з обмежувачем дизель призвело до 80mm3 замість 85.

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •