Стр. 14 з 14 PrimaПеред ... 4121314
Результати 131 137 137

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    у мене була така ж проблема з 159 тільки spremevi p? давав цю помилку і їздив з кроком, які все ще приходять в норму, чому? автомобіль був орі з усього, після перевірки на низький тиск, я приніс насос HP pompista її відремонтувати і проблема вирішена. ти-практичної механіки?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    7
    Чому? що б ви порекомендували?Якщо ви кажете, що я повинен відремонтувати насос самостійно, і краще, ніж "ні", чому? я знайшов відео на youtube з мого насоса і можу сказати, що відкрити його і легко проблему і після того, як тексти тиск???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав mimmoyzf Visualizza Messaggio
    Чому? що б ви порекомендували?Якщо ви кажете, що я повинен відремонтувати насос самостійно, і краще, ніж "ні", чому? я знайшов відео на youtube з мого насоса і можу сказати, що відкрити його і легко проблему і після того, як тексти тиск???
    однак я можу сказати, що не всі pompisti відчувають тиск самого насоса

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    7
    Цього я не знаю, але я вважаю, що якщо ? шматок, який повинен витримувати тиск, я повинен переконатися, що це-шматок зробіть, якщо немає, який сенс revisionarle...?ок, але те, що я роблю???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав mimmoyzf Visualizza Messaggio
    Цього я не знаю, але я вважаю, що якщо ? шматок, який повинен витримувати тиск, я повинен переконатися, що це-шматок зробіть, якщо немає, який сенс revisionarle...?ок, але те, що я роблю???
    недолік відремонтувати і переконайтеся в тому, щоб змусити відчувати тиск

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    7
    привіт, на вашу думку, може бути датчик насоса високого тиску, що не дуже добре працює, чому? у pompista говорить мені, що дивно, що це насос, чому? насос встановлений переносить високу продуктивність....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Від параметрів, які ви поставили інжектор, виявляється, несправний 4-й з оселедця.. правильні Значення від-2. +2

Стр. 14 з 14 PrimaПеред ... 4121314

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •