хлопці, як назва я хотів рекомендаціями для такого роду втручання.я прочитав файл з kess, але я не знаю, що робити далі.я знаю, що ви повинні конвертувати хто-небудь знає, як працює ситуації?всім заздалегідь дякую
'
хлопці, як назва я хотів рекомендаціями для такого роду втручання.я прочитав файл з kess, але я не знаю, що робити далі.я знаю, що ви повинні конвертувати хто-небудь знає, як працює ситуації?всім заздалегідь дякую
'
Вам просто потрібно буде використовувати редактор і змінити карту![]()
Звичайно, можна зробити все просто, що ви знаєте, що робити, в іншому випадку натисніть "p"? збиток![]()
відкрити файл з titanium , будучи, що у вас є, якщо ні-ви можете використовувати те, що ви віддаєте перевагу, якщо ви щастя, що тита має драйвера для вашого скутера, ви в порядку, якщо немає nisba, ви повинні визнати, - карти тільки. а в разі, якщо перебуваєте карти, ви повинні знати, як змінити. на цей скутер я б тільки трохи бензину.
є багато інших карт, на дотик, але у випадку, якщо ваш перейти тихо так. хороша робота.
а відповідь дуже правильний
бетер leav that some local tuner to do the job
більш, що підправити бензин на те, моторолерів, ви можете зробити небагато.
якщо б я тебе я думаю, до повної передачі серйозне.
карту слід тільки у разі, якщо покладете повної розрядки.
здрастуйте, навіть ретушувати авансів і підняти трохи і обмежувач оборотів.ви можете зробити.