Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Карту ? абсолютно оригінал, якщо не для системи рециркуляції ог заблокований.

Коли seghettano ці авто ? чому? мають значення маса повітря вимірюється відрізняється від реальної, тому проблему ? egr відкрито, а потім заткнути, як вам вже? запропонував, враховуючи, що у вас закрита карту, або яку-небудь втулку turbo з невеликої тріщини, як правило, пропускає то відразу до впускного колектора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    ви і правда......я перевірив з оригінального файлу, і закривається l egr 233,33!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Привіт я ще не перевірив карту, але EGR ? була закрита, в електронному вигляді або видалений DTC? якщо ви потягніть роз'єм EGR виявляє DTC? підключіть діагностичний покладіть в рух машини і залишити його до мінімуму, через кілька хвилин змінюється значення витратоміра повітря?
    форсунок орі чи плюс?
    дайте нам знати,
    Привіт.
    Людина вище скромний у словах
    але перевершує в дії.
    Конфуцій

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Ви, як правило, ламається втулка turbo, я перевірив, і ? абсолютно справний, я перевірив Витратомір і датчик тиску новий, (я в запасі), хоча значення Маси повітря були досконалі, що стосується egr, коли я перевірив я працював, відсоток відкриття діагнозу коливалася, і значення маси повітря після р? часу мінімум, збільшувалася,так що він працює на 100%, що тоді ? пішов у fiat і нам хан доклав руку ще, пізніше ? повернулася від мене для читання, але я не перевіряв, якщо egr ? закрито. Зараз автомобіль знаходиться від механічної очистки-колектор, найближчим часом подзвоню власнику і запитати її, якщо вона вирішена, в іншому випадку я можу повернутися до мене для інших елементів керування, навіть якщо щиро електроніка ? кріпляться, в цій машині ? замінив деякий час назад, регулятор тиску палива і форсунки на сон були проаналізовані і перевірені на стенді, якщо pompista говорить правду? також насос форсунки і все в порядку (Коди форсунок ок, тиск палива у магістралі rail ? стабільний і корекції форсунок ? в нормі)

я не знаю, що пі? що перевірити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    венето
    Повідомлення
    9
    перевірте, чи не забруднене, як правило, як кажуть колеги і рециркуляції відпрацьованих газів, що робить цей дефект

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Баа, хочу кинути їх.. ланцюг шумить? і в процесі?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •