Всім привіт
я пишу цю тему, щоб запитати ради або дізнатися, якщо навіть у вас ? gi? сталося щось подібне.
Отже, я Монстр 2004 року, з оригінальним блоком управління Marelli IAW5AMHW010, до яких час від часу я підключити через VAGCOM і JPDiag / IAWDiag, щоб перевірити на наявність помилок, перевірити, що все ок, скинути TPS...
У мене була можливість придбати за смачною ціною блок управління Ducati Performance Marelli IAW59MHW010 з єдиний "недолік" те, що було вже? закодований попередній мотоцикл, на якому він був встановлений. Я сказав, ну від prendiamola же час з'? потім спосіб для scodificarla.
Потім я купив кабель MPPS v13.02 clone (білий прозорий), з яким я читав мою гарну карту Ducati Performance 256 МБ, карта, я тоді в їжу Immo Універсальний Decoding так riverginare в іммо.
Hex-редактором, я можу перевірити, що ВМС насправді було щось змінити в карті, так? всі навантаження, я MPPS і збираюся прошити ебу Ducati Performance безпосередньо на мотоцикл. Не перерахунок контрольної суми, чому? не маючи змінив нічого на карту двигун, не повинно бути необхідності.
І тут починаються проблеми: MPPS пише без помилок карту в 1 хвилину і 15 секунд або близько того і в кінці каже, що писати ? пройшла успішно, я повертаю ключ, але нічого, іммо активований і мотоцикл не заводиться. Спробуйте ще раз прошити, нічого. Я намагаюся з ВМС, на відміну від? у revirgin, відключити іммо повністю і в riflashare, ще нічого. Я також намагаюся різні швидкості? записи, MPPS пише завжди правильно (хоча працює завжди той же час і на швидкість? різні), але іммо залишається активним, і мотоцикл не заводиться.
В цей момент я роблю перевірку: після того, як майнула в черговий раз блок управління DP, я намагаюся, як з MPPS, що з IAWReader перечитати ебу просто flashata і відкриваю (з допомогою компаратора двійкових), що карта збережена на ECU ? ще той, який був спочатку, коли я купив блок управління, а потім всі записи, зроблені мною з MPPS (не помилки, операції, що виконуються завжди правильно, принаймні, судячи програмного забезпечення MPPS) це було, як якщо б вони ніколи не були зроблені.
Вам ? ніколи таке сталося?
Я помиляюся, то в запису (можливо, він вживає заходів, а саме, що не знаю) або просто ? кабель MPPS, що не працює? У цьому випадку? як ? можливо, що MPPS, дайте мені "запис завершена успішно", коли замість не пише коханого??
Привіт і спасибі всім!