Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74

провести огляд, зіставивши

Якщо я машина, зіставлений з egr закритий кроку контролю вихлопних газів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Мета egr ? використовувати частину газу спалені і поклав його назад у циліндри з финальности? знизити утворення оксидів азоту за рахунок зниження температури горіння. Хто знає, я в процесі перевірки виконується перевірка, головна светонепроницаемость? диму, тому я думаю, що не одних справа? оксидів азоту, що містяться в ог, але їх головна светонепроницаемость? так що це не повинно вплинути-й? багато. По-моєму проблема виникає, коли на карту залежить від кількості? дизельне паливо впорскується і це ? занадто пропорційно кількості кисню, створюючи чорний дим, звичайно, я не кажу про хмарно шторм, чорний з труби, ви стоку але є речі, які не помітні на око, але з допомогою інструмента аналізу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    також, наскільки я знаю, дивляться тільки fumosit?, потім з egr засмітитися ? навіть краще, чому? паліть менше
    c'? також сказати, що в схемі, в якому роблять тест egr не повинен працювати більше? або максимум трохи
    якщо не зловживання з дизельним паливом, розрахунок також той факт, що автомобіль ? на нейтралі, не повинно бути проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Він проходить спокійно, досить того, що машина не паліть. Якщо карту ? добре зроблено. Контроль вихлопних газів проходить без проблем. Чому? як сказав роблять opacimetro і не оцінюють інші значення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ви спокійно, просто карту не проводиться c.......m, час упорскування від****навколо.коли я повинен відремонтувати ставлю завжди оригінал,він займає 72 секунд для написання.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Але з новими правилами, не мають нового обладнання, щоб побачити також тверді частинки?
    Я трохи мене cago під..... Я тільки prekat, в той час як кет головна і dpf внесенню в кутку гаража.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Я запитав хлопця з редакції, сказав, що NOx перевіряє їх, щоб? межа ? всевишній, і я навряд чи до нього. Що стосується fumosit? якщо ? мало (мій гольф навіть в оригіналі мало курить) проходить спокійно, просто, що це не димова труба.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    в ході перевірки перевіряється частинок,і в межах виробника і від введених параметрів ? очевидно, що межі, в великій мірі, щоб?........... я став уважний! і не тільки до редакції, якщо вас зловлять без dpf або fap на додаток до добре перейти зустрічі також до кримінальної........ це не означає, що я підтримую dpf або fap, який, мабуть, менше забруднюють, навколишнього середовища(див.), але є шкідливими для нас, так як, якщо він залишається в pm10 ще ми можемо отримати при кашлі бачив, що залишаються у зоні високої дихальної системи, але якщо вона перетворюється в pm1 ми в дупі!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    21
    usually an opacimeter is used for checked motor noxe so it is not a problem to pass technical inspection

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Я на моїй з Egr виключена, але оригінальні карти я бачив значення на екрані зонда, і я був добре під ліміт, гріє добре у машині, перш ніж взяти її на огляд.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •