PrimaПеред ... 2666747576777886 ... ОстаннєUltima
Результати від 751 до 760 на 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Вибачте, чому? якщо PSI потрібно помножити на 14,5? PSI, якщо я не помиляюся ? пісня Pound per Square Inch або фунти на квадратний дюйм і відповідає приблизно 0,07 бар (0,45359237/2,54^2), я не можу зрозуміти зв'язок з 14,5, хтось мені пу? поясніть будь ласка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Є кілька сигналів на точне перетворення PSI-БАР
    я, однак, його обчислення x 14,5 і у мене ніколи не було проблем і з інструментом в руці, здається, збігаються..
    Наприклад, 193x14,5=2,798-1024=1,77
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я, однак, його обчислення x 14,5 і у мене ніколи не було проблем і з інструментом в руці, здається, збігаються..

http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio

http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
    Я просто намагаюся зробити дороги 85cv. Так що якщо це cos? я вже? карта turbo max більш ніж 1.7 бар (sti caxxi) ??? Бажаючи зробити карту media, тільки щоб отримати "p"? блиск під в режимі повного навантаження не мені, навіть не торкаючись до нього нехай ...краще залишити ori правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    На mjd8 карти turbo не мають перетворення 14.5. Тільки обмежувач тиску має перетворення 14.
    Я зробив punto evo з gtb1549v і має прокатне 180 л. с. з 2 бар.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    На mjd8 карти turbo не мають перетворення 14.5. Тільки обмежувач тиску має перетворення 14.
    Цікаво... у Мене тут під рукою є GTB1549V... я б не заперечував, встановіть його на моїй точці 70 кінських сил... і з 2 бар тільки, що тоді ? від управління механічно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    На відміну від всіх також ? керованої депресії карту (хоча б 1.3 75 л. mjet2 з фіксованою геометрії), і завдяки цьому має дуже мало часу і вже на 2600 обертів має 1.8 бар.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Підтвердження, будь ласка. на 6jf 70 резюме, ми знаємо майже все, але на 6f3, що я, дивлячись в цей період, управління turbo з допомогою ecu хотів би знати, якщо 190 (наприклад), табличних карт turbo siginficano 0,9 бар реальні і значення 200 1,0 бар реальні. Дякую
    На відміну від всіх також ? керованої депресії карту (хоча б 1.3 75 л. mjet2 з фіксованою геометрії), і завдяки цьому має дуже мало часу і вже на 2600 обертів має 1.8 бар.
    Ви говорили, саме в 6f3..
    ne, або зроблені на різні теми, і в 1500giri даю gi? 2,2 Бар на 100% педалі..
    це пояснює також 180cv, тільки на дизель..
    Насос-форсунки, як ви поклали?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ви говорили, саме в 6f3..
    ne, або зроблені на різні теми, і в 1500giri даю gi? 2,2 Бар на 100% педалі..
    це пояснює також 180cv, тільки на дизель..
    Насос-форсунки, як ви поклали?
    Вибачте, я не зовсім зрозумів.. з турбо запитайте 2.2 бар на 1500 об? Чому? турбо-орі не витримує це тиск (і я не думаю, я б все одно їх до 1500 об), турбований, як у 1549 їх тримає, але до 1500 оборотів не може? їх.
    Я навіть не зрозумів, чому? ви говорите, що ви пояснити 180 резюме?!
    Насос-форсунки є орі і не обмежена дизель, так як курить багато, навіть з 2 бар константи і на час вприскування не має ні chiss? що кроком. До 65mm3 є орі, а потім riscalati як мені потрібно

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Хахаха s? ви впевнені, що ви те, що ви говорите і як ви думаєте я що я можу вдіяти?
    vienimi знайти, що я покажу вам, що я маю на увазі...
    я в провінції Салерно, недалеко від Помпей..

PrimaПеред ... 2666747576777886 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •