Є кілька сигналів на точне перетворення PSI-БАР
я, однак, його обчислення x 14,5 і у мене ніколи не було проблем і з інструментом в руці, здається, збігаються..
Наприклад, 193x14,5=2,798-1024=1,77
я, однак, його обчислення x 14,5 і у мене ніколи не було проблем і з інструментом в руці, здається, збігаються..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
На mjd8 карти turbo не мають перетворення 14.5. Тільки обмежувач тиску має перетворення 14.
Я зробив punto evo з gtb1549v і має прокатне 180 л. с. з 2 бар.
На відміну від всіх також ? керованої депресії карту (хоча б 1.3 75 л. mjet2 з фіксованою геометрії), і завдяки цьому має дуже мало часу і вже на 2600 обертів має 1.8 бар.
Вибачте, я не зовсім зрозумів.. з турбо запитайте 2.2 бар на 1500 об? Чому? турбо-орі не витримує це тиск (і я не думаю, я б все одно їх до 1500 об), турбований, як у 1549 їх тримає, але до 1500 оборотів не може? їх.
Я навіть не зрозумів, чому? ви говорите, що ви пояснити 180 резюме?!
Насос-форсунки є орі і не обмежена дизель, так як курить багато, навіть з 2 бар константи і на час вприскування не має ні chiss? що кроком. До 65mm3 є орі, а потім riscalati як мені потрібно
Хахаха s? ви впевнені, що ви те, що ви говорите і як ви думаєте я що я можу вдіяти?
vienimi знайти, що я покажу вам, що я маю на увазі...
я в провінції Салерно, недалеко від Помпей..
Я просто намагаюся зробити дороги 85cv. Так що якщо це cos? я вже? карта turbo max більш ніж 1.7 бар (sti caxxi) ??? Бажаючи зробити карту media, тільки щоб отримати "p"? блиск під в режимі повного навантаження не мені, навіть не торкаючись до нього нехай ...краще залишити ori правильно?