Хлопці, мені було б цікаво побачити ваші карти тільки для того, щоб допомогти вам більше? швидко..
однак, це і екран часу уприскування parlatosi gi? в цьому пості 73 сторінки.
Заздалегідь 1,3 Mjet 70cv.jpg
Хлопці, мені було б цікаво побачити ваші карти тільки для того, щоб допомогти вам більше? швидко..
однак, це і екран часу уприскування parlatosi gi? в цьому пості 73 сторінки.
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Хлопці, мені було б цікаво побачити ваш файл, щоб допомогти вам більше? швидко..
однак, це і один екран фаза уприскування 70cv взято з цього обговорення довжиною 73 сторінки.
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Я? у мене є gp 75cvпотім злегка відрізняється від вашого прогресу
проте, бажаючи я можу розмістити його в моїй карті (хоча я не знаю, чи правильно, бачив, що тема ? у 69cv )
гарний обговорення, ми повинні зробити швидко, все 74 сторінки, дійшли до цієї точки, ви йдете вперед поради і оцінки, але всі карти вже були розкриті. ми хотіли б когось практичний у тому, щоб документ, наприклад, pdf, щоб вкласти все це.
на скільки градусів ви, виявляється, у вас обмежувач soi в мареллі з 70cv?
Підтвердження, будь ласка. на 6jf 70 резюме, ми знаємо майже все, але на 6f3, що я, дивлячись в цей період, управління turbo з допомогою ecu хотів би знати, якщо 190 (наприклад), табличних карт turbo siginficano 0,9 бар реальні і значення 200 1,0 бар реальні. Дякую
вибачте, але якщо на вулиці 85cv (cos? кажуть,....) я орі в таблиці значення max = 192, значить 192x14,5=2784 - 1000 = 1784mbar......не p? занадто багато?