Сторінка 75 з 106 PrimaПеред ... 2565737475767785 ... ОстаннєUltima
Результати 741 по 750 на 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    ахаха, я розумію, так як сів на нього турбіну, плюс ( що я тримаю низького тиску для?, 1.4 постійні) і +22% часу я хотів би дати трохи наперед, щоб уникнути піднімати prex turbo, зменшуючи в рівній мірі) (якщо песто досить очевидні)
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Але +22%, навіть самі останні "криві"? Я KP35 з крильчаткою плюс зміщена Renault, але, проте, 15/16% курить з 1.35 бар константи
    Хлопці, мені було б цікаво побачити ваші карти тільки для того, щоб допомогти вам більше? швидко..
    однак, це і екран часу уприскування parlatosi gi? в цьому пості 73 сторінки.

Заздалегідь 1,3 Mjet 70cv.jpg
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    ахаха, я розумію, так як сів на нього турбіну, плюс ( що я тримаю низького тиску для?, 1.4 постійні) і +22% часу я хотів би дати трохи наперед, щоб уникнути піднімати prex turbo, зменшуючи в рівній мірі) (якщо песто досить очевидні)
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Але +22%, навіть самі останні "криві"? Я KP35 з крильчаткою плюс зміщена Renault, але, проте, 15/16% курить з 1.35 бар константи
    Хлопці, мені було б цікаво побачити ваш файл, щоб допомогти вам більше? швидко..
    однак, це і один екран фаза уприскування 70cv взято з цього обговорення довжиною 73 сторінки.

Заздалегідь 1,3 Mjet 70cv.jpg
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Я? у мене є gp 75cv потім злегка відрізняється від вашого прогресу проте, бажаючи я можу розмістити його в моїй карті (хоча я не знаю, чи правильно, бачив, що тема ? у 69cv )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    гарний обговорення, ми повинні зробити швидко, все 74 сторінки, дійшли до цієї точки, ви йдете вперед поради і оцінки, але всі карти вже були розкриті. ми хотіли б когось практичний у тому, щоб документ, наприклад, pdf, щоб вкласти все це.

на скільки градусів ви, виявляється, у вас обмежувач soi в мареллі з 70cv?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Підтвердження, будь ласка. на 6jf 70 резюме, ми знаємо майже все, але на 6f3, що я, дивлячись в цей період, управління turbo з допомогою ecu хотів би знати, якщо 190 (наприклад), табличних карт turbo siginficano 0,9 бар реальні і значення 200 1,0 бар реальні. Дякую

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Підтвердження, будь ласка. на 6jf 70 резюме, ми знаємо майже все, але на 6f3, що я, дивлячись в цей період, управління turbo з допомогою ecu хотів би знати, якщо 190 (наприклад), табличних карт turbo siginficano 0,9 бар реальні і значення 200 1,0 бар реальні. Дякую
    Значення множиться BSI cio? 14,5..

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Значення множиться BSI cio? 14,5..
    Я прошу вибачення за помилку в написи "псі"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    вибачте, але якщо на вулиці 85cv (cos? кажуть,....) я орі в таблиці значення max = 192, значить 192x14,5=2784 - 1000 = 1784mbar......не p? занадто багато?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    вибачте, але якщо на вулиці 85cv (cos? кажуть,....) я орі в таблиці значення max = 192, значить 192x14,5=2784 - 1000 = 1784mbar......не p? занадто багато?
    Привіт erre, ті цінності, пов'язані із змінною геометрією vgt..192= 75%...все закрито

Сторінка 75 з 106 PrimaПеред ... 2565737475767785 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •