Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: 2.0 tdi bkd частина погано

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74

2.0 tdi bkd частина погано

У мене є гольф 5 2.0 TDI двигун bkd 16v, і якщо він зупиняється вночі, до від'їзду частина 3-як ніби злегка зливний фільтр дизельного палива. Я вже? змінив прокладку, фільтр, перевірили тиск електричного насоса в баку і свічок розжарювання. Якщо парковка машини на ухилі проблема зникає, а якщо парковка в гору не виявляється і не мало. Як я можу вирішити? Машина я її взяв, і використовувати почали десь тиждень після того як я її взяв, щоб зробити дефект

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Проблема пу? бути, з-за серії оринг з форсунок..
    отримати повний sostituiscili 99%, а їх проблеми, нас вони вже є? минуле..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Проблема пу? бути, з-за серії оринг з форсунок..
    отримати повний sostituiscili 99%, а їх проблеми, нас вони вже є? минуле..
    Як правило, це ? проблема.
    Людина вище скромний у словах
    але перевершує в дії.
    Конфуцій

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Тоді ці ущільнювальні кільця повинні відокремити штовхачі від лотка, де форсунки ловлять масла правильно? Якби cos? я б не збільшення ****llo масла довелося на дизельне паливо? І потім, як це коли-небудь робить тільки в низ? Не хотів би я помилятися, але здається, що проблема ? представлений після розподілу... також Супроводжується якийсь стук в голові протягом перших 3-4 секунд після першого включення(не ? шум штовхачів).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Поставте просто зворотний клапан на пробці, що призводить дизельне паливо фільтр... ви побачите, що вирішити всього за кілька євро.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    У майстерні я випадково 2 Audi A4 2.0 TDI одна 2005 року, інша 2007 з проблемою, що ви описали. Після різних тестів і перевірок (я замінив також ущільнювальні кільця форсунок) я помітив, що машини тонни води. В результаті я розібрав головку блоку, я зробив ректифікацію, замінили прокладку головки блоку і зібрав всі. Зробили цю роботу, машини, ігри, дуже добре, і тепер не було ніяких проблем. Однак друг, який працює в дилерській audi розповів мені, що деякі машини з двигунами 2.0 TDI мав проблеми з форсунками, і що міняли по гарантії, якщо стояли ті, Siemens... замінені форсунки bosch.... у будь-якому випадку перевіряються також тандем насос, може втрати тиску і, отже, важко, починаючи....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Форсунки siemens li міняють по гарантії... але не з форсунок bosch, бенс? з siemens змінені.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Тоді, тиждень тому, ввечері після дня простою, не ставив свій мотоцикл, те, що я роблю, знімаю пробку для видалення повітря на фільтр і відчуваю тягу, відкриваю фільтр, і він був повністю порожній.ремонт, я кровотеча, і сторони, погано, гарний білий дим незгорілого дизельного палива. Я купую відразу фільтр новий і поставлю зворотний клапан на подаючому трубопроводі. Зараз трохи краще, але тим не менш протягом перших 2-х секунд після paecchio що ? зупиняється, бурмоче він. Додам, що не споживає ne води і ne олія, я зробив знак на лоток і в 3000 км, не ? ніколи не опускався до міліметра. Якщо б вони були гумові прокладки, я б не інші симптоми? Тип підвищеним масла?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Симптом ? спільною для багатьох bkd і, коли це відбувається, бува , з глузду. Я на аналогічний двигун я так і не вдалося вирішити після зміни ущільнювального кільця форсунок, перевірка блоку циліндрів, додавання зворотних клапанів, заміна тандем і управління насосом подачі з ємності, у зіставленні... З самого початку, що в представництві не знали, що риба взяти і діагноз не отримував ніколи і нічого, навіть в розпал прояв дефекту.
    Зрештою, я не знаю, що тим, хто робив цей автомобіль, але я вважаю, що власник не позбувся заготовки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Оскільки проблема ? з'явилася після того, як я зробив розгортання, і в цей момент з клапанами dinnon повернення, не ? pi? проблема дизель, спробую перевірити фази, так як ці двигуни чутливі навіть на кілька градусів, де менше розрив, можливо, з-за стіни якийсь тисячної різниці. Я повинен добути кабель vag як інструмент діагностики, який я в майстерні не дозволяє мені зробити перевірку

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •