скинути ці біти і просто.
скинути ці біти і просто.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
отже, ви зможете benissim використовувати ecusafe x defap focus 1.6 110 л. с.?
якщо замість файлу, тут ви можете мені сказати, і якщо правильно чи ні?
якщо ви робите це з коли ? краще і після того, як ви зробили dpf off, від'єднайте роз'єм датчика паливного бака, cerina під сидінням переднього пасажира і далі...
ок, спасибі, будемо сподіватися, що функції![]()
якщо ви не хочете від'єднати роз'єм від лотка, инвертируйте проводу на роз'єм, блок керування одержує завжди ****llo cerina максимум.
Скільки разів ви ці машини скинути занадто багато dtc довіряйте.... Діяти вручну, і це найкраще!!!
У мене (особисто!) після Focus 1.6 TDCI 110cv FAP 2009 (euro4); якщо карта "скидання налаштувань комунікаційних пар" Fap (switch-off) біт, вручну), а я cerina майже на максимум (заливка проведена 1 рік назад) у мене проблем у майбутньому? Управління cerina і пост-ін'єкції не буде більше? виконували?
Може бути, якщо я запускаю через діагностику (можливо, навіть з elm327 і просте програмне забезпечення тип FORScan...) "заміна сажового фільтра" ? ще краще? Діагностику краще зробити її до або після запису, за допомогою перемикача "off"?!
Заздалегідь дякую!!