Результати 1-9 з 9

Обговорення: EDC16c8 карти EGR

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99

EDC16c8 карти EGR

Всім привіт. І кілька днів, які я намагаюся інтерпретувати сенс карт за адресами, 0E23B4, 0E25F8, і 0E2838 ебу EDC16c8 в 147 jtd 16v. Я думаю, будь то карти, які регулюють рециркуляції відпрацьованих відпрацьованих газів (EGR)? я не можу зрозуміти значення, що вони собою представляють. На осі у мене значення в діапазоні від 750 до 4270 і я думаю, то обороти мотора, на іншій осі-значення в діапазоні від 500 до 4250 також вони, здається, оборотів двигуна, але я не думаю, може бути, що на обох осях є обороти, а потім значення, що містяться в таблиці, які варіюються від 2900 до 12450, і я не знаю, якщо вони розділені на 10 або 100, або що ще. То 12450 змушує мене думати, що вони розділені на 10 і 1245, здається, (я кидаю їх) мг повітря за цикл, для? незважаючи на мої зусилля, я не можу віддалятися павук із отвір.
    C'? деякі душі, pia, яка допомагає мені, будь ласка, зрозуміти що-то?
    Друге питання, перші дві карти ідентичні, а третя відрізняється від 2 попередніх, будучи навіть пі? невеликий 14x16 відмінність? 16x16, коли спрацьовують перші два, а третій?
    Спасибі всім

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо немає місць, приклад файлу, ви не можете йти ні в мові.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Вибачте за помилки. Я пояснив, як розмістити файли або, якщо c'? розділ, який пояснює, як це зробити, будь ласка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    здрастуйте, не ? важко, коли ви відповідаєте на повідомлення, поруч з "відправити швидку відповідь c'? режим? розширений пройдіть їх і на сторінці, що відкрилася, натисніть на кнопку управління вкладеннями і виберіть те, що вам потрібно буде завантажувати, краще, якщо вона згорнута.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    ALFA 147 1.9 JTD16v 140HP 0281011425 7372039.rarСпасибі. Зараз я намагаюся.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви хочете закрити egr не повинні діяти на тих картки, але ви повинні взяти до уваги, кривих 0e3d96 кінці 0e3f2a.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    80
    Haimeee я відчуваю себе щуром в пастці, я не можу завантажити файл. Але нам тільки багато користувачів bravi, які, безумовно, вам зможуть допомогти. Удачі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Дякую за відповіді.
    Ugoboss ти мені переоцінюю, в реальності? я ще в стадії навчання і шукав прямо districarmi на зміст окремих карт, то, як я говорив на самому початку мені дуже хотілося зрозуміти, що являють собою значення тих карти (вісь значень) і чому? я не міг ні в якому разі їх витлумачити. Може бути, я, слідуючи невірному шляху, але я думаю, що, перш ніж робити які-небудь зміни я хотів зрозуміти зміст кожної таблиці, для чого потрібен і як діє. Спасибі за інформацію, чому? все нижче мене sar? безумовно, корисно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    X axis is IQ в мм3. rpm is OK and you are right about z axis.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •