Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 12 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    По-моєму лямбда коригує дуже, проблема ? зрозуміти, як я зараз brancolo в темряві-й? глибоко.
    Цикл двигуна Дизеля ? немислимо, що ви можете змусити його працювати на частку стехіометричного чому? fumerebbe, як поїзд, вугілля, повинен завжди працювати в надлишку повітря, мінімальне співвідношення повітря/паливо пу? навіть 100 до 1 то ультра тонкі.
    Як я вже? еспресо у передсердя пост, який я відкрив, щоб запитати люменів на інтерпретації карт лямбда, я не думаю, що обчислення, засноване на співвідношенні стехиометрической, назвемо його "класичний" бензиновий двигун cio? 14,7 до 1, чому? c'? - те, що мені не повернутися, тобто в деяких точках карти lambda (я маю на увазі завжди EDC16c8) читаю значення 0,97 cio? навіть менше 1, то суміш багата, що якщо gi? Дизель-це погано, 1-не кажучи вже = 0,97, отже, я припустив, що там може бути на основі класичної 14,7 але, наприклад, значення, як gi? розраховується см3, а не в мг.
    Я намагаюся пояснити, краще з прикладом, якщо до 1250 обертів і кількості? повітря 660 мг я 0,99 значення (14,7*0.99=14,55), я думаю, що справу? максимальна ін'єкцій не становить 660/(14,7*0.99)=45,35 мг у розмірі 54 мм3 дизельне паливо (AFR в 14,55 але, наприклад, у gi? 45,35 розраховується в мм3 так що вага буде тільки 38,1 мг, а потім AFR складе 660/38,1=17,33 gi? pi? розумним для Дизеля.
    Або повністю поза дороги і "магічне число" застосувати до формули, цілком може бути іншою, наприклад, 18 (багато хто вважає його межа, вище якої не змушуйте себе, щоб не курити), то завжди маю на увазі наприклад раніше, якщо б 18 я б 660/(18*0,99)=37,04 мг, які роблять 44mm3.
    Очевидно, всі мої припущення, ми хотіли б, що той, хто це зробив, і тестів за допомогою інструментів діагностики, як вдалося побачити в конкретному випадку справа? насправді вводять.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Привіт, afr, встановлений на edc16c8 відноситься до стехиометрической, звичайний двигун дизель, тобто 14.5/1 (1000 точками на карті лямбда).
    AFR мінімум для одного автомобіля, що подається в дизель пу? навіть опускатися до 12/1, значення, яке забезпечує максимальну продуктивність. Сказав, це логіка edc16c8 "дозволяє" afr від switing згадується тільки протягом короткого періоду часу (відразу після запиту-й? потужність зі сторони водія), коли відразу ж після турбо, щоб справу вдалося? йти в тиск та експлуатації torner? знову надлишок повітря.
    Я сподіваюся, що ясно

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •