-
Шукаю інструмент для корекції показань одометра в ECU
Привіт, як назва, я шукаю інструмент, який дозволяє мені виправити одометра, Бд або boot mode для ECU групи Fiat.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт, я для виправлення км використовую car prog, але кожна машина має свій власний метод для riprogrammarli. Ви повинні побачити, зокрема, що автомобіль, ви хочете виправити.. деякі наприклад, є файл одометра зашифровані, і я не можу...
-
Привіт gianpy дякую за відповідь, у зв'язку з цим АВТОМОБІЛЬ prog ти виконати роботи з Бд або відкриття com в ECU? Відносно ЕКЮ, які мені можуть трапитися все ті групи Fiat (бензин або дизель), як і 5нф 5sf3 8 9, edc 15 edc16 і без FAP всі marelli 6f3 6jf... Потім, якщо я можу зробити інші моделі і краще.
Ти мені поради CAR prog, потім
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
дивіться, досі я мало не завжди зняти панель приладів і перепрограмувати eeprom.. деякі машини, що можуть зробити в бд. Однак carprog ? вельми всеосяжний інструмент, в ньому ви знайдете все необхідне як для відображення в бд, що у школі. Є навіть pinzettine покласти на eprom, щоб уникнути припаяти і отпаять...
-
І блоків керування, що ви використовуєте, car prog тому трохи на блоки управління
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
в якому сенсі? для зіставлення я v53..
-
я пропоную інтерфейс під назвою ecu x це робить їх бд, і працює відмінноecu x.rar
-
немає, для зіставлення, але і для корекції одометра в БД, як я радив Carmeloelettronica,
-
Привіт я входжу в цю тему, чому? я зацікавлений я теж в темі. В даний час у мене Digiprog 3 купив близько 15 днів, і я вже? мав задоволення протестувати його на Поло 2003 року успішно.
C'? для? !!.... я читала, що деякі МАШИНИ мають письмового км навіть в ECU (я не знаю, які автомобілі), тому мені було б цікаво, який інструмент може писати км, а також у блоки управління.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму