Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    1
    Привіт всім, не знаю, як вставити новий пост, я підтримую в цьому, сподіваючись, що не створити хаос.
    Я застряг автомагнітола Велику Крапку, 2009 року.
    Я взяв коди з радіоприймача:

Fiat № 7354813001
    BP Nr 7 648 316 543
    і тоді 518BP854399820653

Я не знаю, який номер насправді раби....
    Чи Можете ви допомогти в розблокування ?

Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    10
    Клавіатуру мого стерео є тільки цифри від 1 до 6, то перший код не можу спробувати.....але спробує? другий код, а потім ви з цим впоратися? risapere....
    ДЯКУЮ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    спасибі, корисно. я відкрив мій.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    тоді приносить мені радіо, і я роблю тести, щоб побачити, яка і справедливо. слід знати, що на відстані ви можете лише спробувати дати коди і чекати відповіді, щоб дізнатися, якщо він йде чи ні, я знаю, що істина? у стріляти у разі, якщо турбує вас, а не мене. daltronde ти, що ти легко увійшов, я намагався допомогти людині, як я зробив з іншими, де черги, завжди працює. тепер вам привіт і добрий вечір

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ні-не потрібно робити тести, якщо у вас його sw натисніть на код і він працює, можливо, не розумієте, що я не там з вами, я просто намагаюся зрозуміти, що це ? марно намагатися чисел cazzum, що в кінцевому підсумку, що блоки на радіо, а потім потрібно отпаять в e2prom і riprogrammarla, я вставив, і я дав користувачу код правильний (? в інший обговорення, зробив багато запитів), в кінці слова.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    10
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ні-не потрібно робити тести, якщо у вас його sw натисніть на код і він працює, можливо, не розумієте, що я не там з вами, я просто намагаюся зрозуміти, що це ? марно намагатися чисел cazzum, що в кінцевому підсумку, що блоки на радіо, а потім потрібно отпаять в e2prom і riprogrammarla, я вставив, і я дав користувачу код правильний (? в інший обговорення, зробив багато запитів), в кінці слова.
    Я не хочу створювати обговорення....вибачте, що так багато!
    Я вибачаюся..***** unque тепер я намагаюся КОД, що я дав UGOBOSS, а потім я роблю risapere.
    ЩЕ РАЗ СПАСИБІ.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    80
    ви можете прочитати eprom і мені надішліть файл? так ми йдемо в безпечний.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    Ви пробували з коди написані кілька постів вище?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    6
    Привіт, хлопці, я повинен вас ....я і застряг, стерео all мій fiat grande punto і тут я знаходжу ще код, і знаю, як це зробити ... ки могли б мені допомогти ?? Я думаю, що він може їздити без музики ..спасибі anticioo

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    6
    [QUOTE=Anton66;114227]Привіт, хлопці, я повинен вас ....я і застряг, стерео all мій fiat grande punto і тут я знаходжу ще код, і знаю, як це зробити ... ки могли б мені допомогти ?? Я думаю, що він може їздити без музики ..спасибі anticioo
    Вр.nr. 7646328316
    Fiat nr 7354295790 C 0843

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •