Результати 1-9 з 9

Обговорення: Кабель VAG KKL 409.1

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49

Cool Кабель VAG KKL 409.1

Я купив наступний кабель, продавець підтвердив мені, що це було підходящим для lancia lybra.
    Я надав soft CARVAG але я помітив, що працює тільки для інших марок, я скачав multiecescan, але інтерфейс не виявлено.
    Я повинен скинути індикатор подушки безпеки.
    Хтось пу? мені допомогти?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я не знаю, кабель в об'єкт, але слідуючи логіці кабель VAG kkl ? для авто групи VAG, назва говорить сама за себе
    ви ніколи не зможете змусити нас lancia lybra з sw carvag

а якщо він працює з іншими sw не знаю
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    Це ? кабель, який я купив

http://www.ebay.it/itm/320986191129?...#ht_500wt_1199

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді я пояснив все magi1984 і те ж, що полотно у мене написано у вашій презентації, але в цей момент я думаю, що можна спробувати з версією fiat сталевий алхімік і цей кабель може бути, це працює.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    як правило, працює...можливо у вас проблема з драйверами..добре двері..використовуйте xp??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    На жаль, використання Seven, але мені підтвердили, що з тб показували і програмного забезпечення multiescanu працює? якщо ви, як його налаштувати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    http://www.professionalchiptuning.ne...-vista-7-32-64
    ці драйвери йдуть добре, як x elm і kkl., то ви повинні встановити інтерфейс, зробіть так:
    intalla драйвери покладіть в usb-інтерфейс, перейти в панель керування диспетчер пристроїв ? подивитися в який порт ви ? покласти, закрити, відкрити ***********,налаштування в спадаючому меню, інтерфейс, покладіть kkl, в спадаючому меню під задає порт, який раніше у вас знаходиться в даний момент має йти, інша справа, я думаю, що x що ви можете зробити, подушка безпеки, ти потрібен адаптер, в будь-якому випадку є вся інформація на порталі, творець " сталевий алхімік.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    Завдяки спробує? у ці вихідні, і я дам вам знати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    Я намагався в суботу вранці, без будь-яких novosti?, маючи намір відправитися в неділю я був змушений поїхати в майстерню, щоб відновити повідомлення про помилку.
    До? я припаяні дроти під сидінням, крім вилку.
    Однак я не здаюся в пошуку.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •