Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74

карта не відкривається від ecm

Я починаю возитися трохи з ECM, і я побачив, що визнає деякі з основних картах, для? я читав на форумах, що c'? люди з 2d подання їх знаходять в інших... за якими критеріями ви розумієте, ці карти просто бачачи графіка в 2d? Я в замішанні... В деяких випадках потрібні 3 значення, 3 осі, щоб зробити карту, як можна її зрозуміти в 2d? Наприклад, карту egr на 2.0 TDI PD, як ви визначає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Привіт DJang, не ? все так просто, що ви розумієте, tic tac, дійсно, тут більше нових ебу є і менше, ви розумієте,.... жарт.
    Карти ви повинні знати, рука руку, що ви працюєте і навчаєтесь, перш ніж допомогти вам з диска ecm, хоча іноді не настільки точними, і потім, щоб правильно зрозуміти ті з драйвер нас хочуть damos , мати ті вже можна мати tatno, як студії, але c'? від випускати годинник часу , коли зрозумів, форми карт в 2d знайдеш навіть без драйверів , хоча іноді всі працюють по-різному
    Потім багато-багато терпіння і величезне бажання

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Тоді мій питання було-як можна уявляти 3 даних(наприклад, оборотів двигуна, крутного моменту запиту і кількості? для ін'єкцій) на координатній площині. Дивлячись на мапу, введення в 2d я зрозумів, що представляються у вигляді pi? горби кожна повідомлена спати, n-число обертів. Гаразд, поки тут є, як зрозуміти? які рециркуляції ог, наприклад? (Ігноруючи той факт, що для edc16 повинні бути змінені-й? карти для закриття egr)тільки шляхом практичних випробувань? Тобто змінити файл завантаження і я намагаюся, чи я помиляюся?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Вибачте, але у мене автоматичний коректор, встановлений на телефоні. Я сподіваюся, що ви ? зрозумів, що я хочу сказати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    один кривої, що подивитися в 2d ? характеризується від осей x і z, і ? пов'язана із значенням y,
    потім на кожній кривій відповідає, скажімо, різання, 3d графіка
    якщо вікна всі криві отримаєте карту 3d повний
    деякі карти, наприклад, обмежувачі крутного моменту, мають тенденцію до характерним і, отже, p? практики, ви в змозі визнати в око
    щоб знайти карти, які вас цікавлять, в цілому, або ви покладаєтеся на драйвери, ECM, що збирається? дуже обережні, бо що? часто неточні, або damos, для? там ви втратите багато часу
    деякі речі, однак, вони добре відомі на форумі, то ви просто читати р? навколо, щоб знайти їх

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Спасибі, я після курсу на YouTube англійською мовою на winols і повільно почала розуміти багато речей, типу, що 2 curvette першій карті знаходяться значення по осях, і визнати-й карти? прості. Бачив, що ви говорили про обмежувачі крутного моменту, що вони мають, особливо у порівнянні з іншими картами, які роблять їх впізнаваними?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ви, як правило, дві криві карти являють собою значення осей, називається breakpoint або bp
    перший ? значення y в залежності від x
    тоді залежить, у мене є певні погляди, які вони bp, з іншого боку файлу
    обмежувачі крутного моменту, як правило, мають класичний хід в панеттоне, але часто вони не є єдиними і, можливо, також дуже різні фігури

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Також кривих egr-це panettoni? Ось, як я можу відрізнити криву egr з обмежувачем крутного моменту, коли я бачу їх уперше? Я повинен поставити в табличній і зрозуміти, від значення, що пу? представляти? Професійним тому cos? чи може його просто на графіку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    це був лише приклад
    ми говоримо, що з часом деякі криві pi? чи не визнаєте, або, принаймні, ви розумієте, що можуть бути
    у egr іноді panettoni, в інший раз, один біт
    залежить від типу ecu, не з'? правила в цілому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    особисто мені ? довелося ecm2001 мене завантажена карта тиску турбо на 1.9 SDI ? атмосферний!!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •