Хлопці, навіть я один із вас,я сподіваюся, в майбутньому зможу розраховувати на вас всіх,привіт, хлопці!
Хлопці, навіть я один із вас,я сподіваюся, в майбутньому зможу розраховувати на вас всіх,привіт, хлопці!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-07-2012 в 16:00
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ок provvedo одразу:-)
Ім'я:Симона
Et?:30
Професія:культурист
Львова:спеція, Лігурія
сімоне привіт ласкаво просимо на форум. гарне місто дуже тихо, там живе мій син, і час від часу я з вами, як зараз, але завтра я ділю х моя прекрасна сицилія
Та я не скаржуся на місці,в Сицилії, ніколи там не був, але у мене багато друзів, gi? і з фотографій, які я бачив, красиві місця
я теж зробив так багато друзів з вами, особливо в автоспорті я знаю досить добре, монако, яка займається мотоцикл часто ми зустрілися на сицилії х тестів на aprilia ,але зараз вони в іспанії, що витрати будуть незначними, а потім в тоскані, у мене багато друзів, враховуючи, що в минулому я був техніком групи piaggio.
Ах monaco racing не знаю особисто, але я багато чув про,ви займаєтеся мотоцикл або навіть автомобіль??
ви monaco racing, я зайнятий, мотоцикл, багато часу, я зайнятий гонки я зробив укладача, так і 2т, 4т, співпрацюючи з багатьма компаніями галузі, і я фахівець у високопродуктивних двигунів з 2000 року я відмовився від гонки, і я присвятив також на автомобілі, але не відмовляється від індустрії мотоциклів.
Сімоне привіт і ласкаво просимо на форум!
Привіт спасибі dvdtuning