-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Ось і ми починаємо розуміти, драйвер ? правильно дані у флеш-пам'яті, виберіть вся, і ви отримаєте файл, 448 Kb ж саме, що і для запису , а потім посилання на клапан egr, що dtc ви опинитеся після діагностики? чому? не просто закрити його вручну або за sw легко, що у вас є електрична частина маршруту або запобіжник захисту харчування зупинений, і починає відправляти dtc, і ми будемо йти вперед............
-
на сьогодні nn або dtc, а де я можу зрозуміти, якщо flash або eeprom, і якщо таблиці або цілі? також, щоб знати, для яких-небудь інших транспортних засобів?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
я тільки що сказав, flash c? управління двигуном, в eprom c? управління шасі, іммо, км, що тоді ? ваш вибір в залежності від роботи, що потрібно робити, якщо читати повністю або частково на flash, я віддаю перевагу все...........тоді перед ким закрити його через sw переконайтеся в тому, що механічно не заблокований очистіть, і ви переконаєтеся, що йдете в центральний.......
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви драйвер ? правильно !!! ви повинні прочитати весь flash !!! після прочитання flash зміну разів !!!! я сподіваюся, що було ясно ...
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму