Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33

Question Драйвер Lancia Lybra 2.4 jtd 001 210

Доброго ранку, хлопці, як я вже? в'їзду в моїй презентації, я дав зробити (завдання на частини дозволяє зрозуміти, як "рухатися" в цьому світі. Переходжу на більш дрібні кроки. І сьогодні я вважаю, що "застряг" у чому-те, чого я не можу знайти рішення, як у більшості відео на трубі, і що? на мій погляд ? лише один маленький приклад дії.
    Перш за все, я сподіваюся, що в правильному розділі і, можливо, я заздалегідь перепрошую, з адмін і користувачі форуму.
    Але давайте перейдемо до справи
    Буде дуже сильно@? забезпечити pi? можливі деталі. Я миле, старе добре lybra 2.4 jtd 2000 року. &Quot;тест" їх провести? на неї.
    MPPS v12 клон і ECM2001 v6.3 програмне забезпечення, яке я використовую.
    Я проводив читання з допомогою MPPS і я доходи наступну інформацію:
    Bosch
    1037352210

З MultiEcuScan, я можу отримати цю інформацію:
    Обладнання num: 0281010001
    Програмне забезпечення num: 1037352210

Від нас? що я дізнався через вас, цифри "забити" - це останні 3 цифри. (001-210)
    Добре. Я відкриваю ECM2001, але серед багатьох драйверів, я не вважаю, що за номерами, вказаними вище.
    Питання ?: У цей момент, що я повинен робити? Як вам вдається йти вперед?
    (Я очікував, що ви повинні мати терпіння зі мною :P )
    Спасибі всім заздалегідь. Я сподіваюся, що ви гарні нові для мене

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді, якщо не знайшли драйвери на ecm за останні три цифри, так і hw, що sw спробуйте побачити, якщо ви знаходитеся тільки останні три цифри sw потім драйвер може бути три початкові різні номери або три х, а другий останні три цифри 210,або спробуйте один в один драйвер для lancia libra 2.4 jtd, безумовно, сумісної його знайти,або, якщо хочете допомоги, більш конкретний пост тут файл кричи, що ти прочитав, що я тобі скажу, який драйвер потрібно використовувати, тому що, будучи машиною, тихо я впевнений, що драйвер є.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    msport велике спасибі за вашу доступність? (також приємно, що ви так мого земляка)
    Я перепробував всі драйвера lybra і в кінці кінців, сумісної я знайшов, що містять як кількість 3D73. Номер, що я перебуваю в cks.
    Це був мій перший раз, і, на щастя, здається, що все пішло добре

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Lucif3ro Visualizza Messaggio
    msport велике спасибі за вашу доступність? (також приємно, що ви так мого земляка)
    Я перепробував всі драйвера lybra і в кінці кінців, сумісної я знайшов, що містять як кількість 3D73. Номер, що я перебуваю в cks.
    Це був мій перший раз, і, на щастя, здається, що все пішло добре
    ах ти мій земляка? ну насправді, у вашій презентації ви залишили в мета', можливо, комплексні,http://www.professionalchiptuning.ne...=9956#post9956 однак, якщо ви хочете більшої безпеки, як я вже сказав, пошти файл ori машини.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    Додані подробиці у презентації та файли ORI додаток
    Lancia Lybra 2.4 jtd ОРІ 001-210.rar

Теги для Цієї Дискусії

Запис