Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196

Півник V54

Я додам, я теж на цю цікаву дискусію. У Galletto V54, який я використав кілька разів в послідовний без проблем на EDC16C39, EDC16C34, Marelli MJET 70CV і деякі інші. Я спробував зробити читання в BDM з EDC16C39 гніздо в руїнах саме для цієї мети, але нічого, мені так і не вдалося. Для заради я спробував той же ecu з BDM100 клон, і я не мав жодних проблем у читанні, тому я припускаю, що мій півник є якісь проблеми в BDM. Додаю фото, і я сподіваюся, в якусь пораду.

Привіт

Galletto_V54.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    доброго дня, потрібно змінити кілька компонентів, але якість? фото не дозволяє мені перевірити всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    доброго дня, потрібно змінити кілька компонентів, але якість? фото не дозволяє мені перевірити всі
    Привіт Пристрасть двигуни, як я можу допомогти вам допомогти мені? Що компоненти вам потрібні деякі подробиці pi??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    мод, основі ? те, що gi? ? на вашому форумі, я вам скажу, що повинна бути закінчена заходи до стійки за допомогою спеціалізованих засобів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    мод, основі ? те, що gi? ? на вашому форумі, я вам скажу, що повинна бути закінчена заходи до стійки за допомогою спеціалізованих засобів
    Я пропустив один крок, але правити базу, де його знайти? Я думав, що він massimiliano83, що відкрив пост, щоб дати якісь поради, а не з'? gi? керівництво про це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хлопці, але для кварцу я побачив, що те, встановлені, як правило ? три-контактний, а на інтернет-кварци з металу тільки 2-pin йдуть добре, так же?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    хлопці, але для кварцу я побачив, що те, встановлені, як правило ? три-контактний, а на інтернет-кварци з металу тільки 2-pin йдуть добре, так же?
    У мене теж була така ж сумніви, пін, здається маса, але те, що кварц має тільки 2. Я знайшов мало інфо про цієї модифікації, але тут, на форумі c'? які-небудь керівництва чи обговорення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Привіт всім даєте мені пораду, щоб це v54....дякую
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    привіт, цікавить також мені мод основи для v53 ви люб'язно посилання на форумі не можу знайти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    Вибачте, де ви можете знайти півник пристойний, я періто-електронна, а потім я міг би sistemarmelo максимум. C'? типу хто продає свій старий xk хоче перейти на нове?

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •