-
Fiat № panda 1.2-benz/ метан діагноз картину неможливо
Ість у мене проблема , принаймні, я не пішов ще має дна, тому що я ? успіх у цей ранок, близько полудня, Оскільки я мав анулювати подушка безпеки, я вирішив зробити діагностику загальним, щоб побачити, якщо там були й інші помилки в різних ecu, але прибув рамки не виходить ні як діагноз, ні motorscan , ne autocom і ne brainbee.
Дивна річ ? що картина йде добре, здавалося б, загоряться всі індикатори і spengno різні стрілки йдуть, але не з'? до зробити діагностику.
Я розумію, що це не проблема харчування ne рамки побачив, що це добре, але amgari, що це внутрішня проблема мікро .
Vi p траплялося щось подібне?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт михайло, і мені, коли я ? довелося з однієї точки 188 і з офіційним діагнозом fiat дав мені помилку передачі даних can ... але з autocom з texa і з wow не входив прямо, може бути ? те ж саме .... порада-забудьте про це, якщо картина добре !!!
-
Привіт, я, нарешті, після вашої промови, але, перш ніж закрити всі, я зробив діагностику за допомогою мого старого examiner і діагностики, те зроблено, - спокійно mobile в рамках, дивно
дякую за допомогу .
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму