Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ок, це я знаю.
    якщо є файли, ori що можна змінити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    я бачив, що з Kess, ori, ви має можливість? читати ці ecu (практично завжди схожий на півня) чому? вони доступні в базі даних файлів орі......зміна-це різниця між клоном ? у ori c'? одну папку з ім'ям res, де знаходяться файли ori....я не знаю, якщо я було ясно.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    я бачив, що з Kess, ori, ви має можливість? читати ці ecu (практично завжди схожий на півня) чому? вони доступні в базі даних файлів орі......зміна-це різниця між клоном ? у ori c'? одну папку з ім'ям res, де знаходяться файли ori....я не знаю, якщо я було ясно.
    у частині, що файли ori зробити, показання віртуальних їх, ви, можливо, навіть на клон, просто мати папку, покласти в ksuite, але мені здається, що іноді не читаєте попередні відповіді, панда ? в k-line) і при роботі з kess попросить вас вибрати, як ви читаєте, і вам потрібно вибрати k-line, в цьому випадку ви будете мати кнопку детальніше і ve читає, ставить нас 2 години, але вас читає файл, я його вже зробив.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Я насправді я сказав, що в моєму я не мітки str_order_refit_failed файлів орі..я шукав навколо, але не знайдена....потім я побачив, що при запуску програми, не підключаючи всі машини мені тільки для читання...мені "спробувати тільки я, трапляється, один з цих авто...як правило, я перш ніж його використовувати я роблю так' перевірка, чи підтримує цей ебу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Потім, поклавши файл ОРІ в папці Kess і роблять читання (віртуальної) я б той же файл, що копіюється в папку? В чому? перевага? Можливо Kess виконує якісь перевірки на сумісність? файлу з автомобілем, або ? питання зручності?, мати файли ОРІ в папці Kess, і нехай він вибирає потрібний файл, при читанні ECU?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файли ori служать в тих ecu, де не тому реальні читання, але там хочуть свої файли орі не будь-який файл.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    У вас є x якщо файл орі?
    HW: MJ8F3HW20P
    SW: 2940P945

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Здравствуйте, щоб зробити rischieste файлів c'? l спеціальному розділі, принаймні ? більше видимою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, щоб зробити rischieste файлів c'? l спеціальному розділі, принаймні ? більше видимою.
    ок, зроблено.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •