-
iveco daily 35c18
Привіт усім у мене проблема з двома iveco daily 35 c 18 помилка dtc 134 і 199 cio? під час уповільнення клапан egr не закривається, я хотів би знати, якщо ? траплялося, що хто-то, додаю файли помилокiveco.rar
-
переконайтеся, що ви не якийсь рукав порушена, в іншому випадку спробуйте виключити її з мапу
-
втулки в нормі, я замінив регулятор потоку повітря і dibbimetro але нічого, все та ж проблема
-
контролює датчик тиску, ймовірно, не дуже добре працює
-
-
Привіт, що діагноз ви використовуєте? З досвіду можу тобі сказати, що можуть бути проведені egr забиті, спробуйте зняти пдв і датчик тиску на впускному колекторі, контролює, що вони не брудні, чому? легко забиті всі проходи в головку блоку циліндрів.
-
Привіт Джаред використання діагностики, так і оригінальні iveco, що бош чисто все, навіть з прямим виходом на iveco дали точну відповідь, помилка
не підсвічується завжди, наприклад, за місяць нічого не говорить, а потім помилки знову і знову.
-
Для випадку, якщо проблема йде після, що дощ?чому? помилка 199 на увазі, мені здається, що "низький тиск наддуву" , старі електро клапани від vgt вони filtrino, що якщо ви доброзичливий персонал давав такого роду проблеми
-
В іншому випадку, ви можете зробити інший тест: після вакуумного насоса c'? T де в трубці вакуум, який управляє як електро клапан рециркуляції ог, що в цьому житті, passaci свердло 2,5 мм, щоб збільшити його, я пропоную перевернути його з допомогою кліщів, а не з дрилем в іншому випадку ви ризикуєте перейти на іншу сторону �.
-
Вибачте, в попередньому пості телефон написав мені "життя", я мав на увазі "vgt"
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму