спробуйте змінити конденсатори або два регулятори напруги х "метрополіс"
Півник V54 mio~01.jpgМи бачимо,.....мій працює відмінно, ще не неправильний хід....прочитано і написано scenic гонки і різні panda. ? ? все чудово .....місце фотографії....
я до мого v54 я поміняв всі електролітичні конденсатори замінені конденсатори з високим опором, так? при включенні не c? піко поглинання миттєвий і ? також поліпшили ll replle.
ще один компонент замінити ? Y1 керамічний резонатор низька якість? і неточно, на його місце я поставив кварц від 16мгц набагато більше? точні і стабільні, інші інтегровані, на мій погляд, ви може також залишити оригінальні.
перепрошую, але не можу дивитися на фотографії postatemi привітання і компонентів вашого півня у мене дозволу для перегляду зображень
приклад
U15-U11 = 5CAN41KHCT245
U14-U9-U19 = 1H46LS14
це ? частиною mod, проблема цих версій і що вони грішать в bdm, тут я настійно рекомендую зробити повний мод
Вибачте, якщо відповідь затримується, але я був відсутній, після я бачу, розміщувати фотографії..rel? мені здається, хороші, я їх також перевірені і, здається, працюють...після відправлю фото, а ви скажіть мені, чи краще шукати що мені потрібно змінити![]()
image1.jpg
Ось фото мого Курчати rel? ? зняли, чому? я пробував, якщо працює чи ні, і я не монтується ї?, не робіть випадку, якщо опір зварних лайно зварені так, щоб останній тест, і навіть не йшов, а я залишився все так...