Добре......у мене був момент паніки!!!!!
Прошу info OT. У разі блокування ecu, коли кажуть, що у мене зйомки в bdm, просто читання з mpps і перезапису flash в bdm або треба знайти bk в комплекті?
Добре......у мене був момент паніки!!!!!
Прошу info OT. У разі блокування ecu, коли кажуть, що у мене зйомки в bdm, просто читання з mpps і перезапису flash в bdm або треба знайти bk в комплекті?
Я думаю, вам пітнів холодним, перш ніж спробувати запалити авто!Ми хочемо повного файлу ліжко в bdm. Ви також можете використовувати вихідний файл скачав, але він повинен мати той же номер апаратного і програмного забезпечення блоку управління. ll файлу ліжко з mpps не добре
Це я підтверджую, успіх, багато разів.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
Я на цей блок управління я використовував mpps 12, і зараз не проблема. Однак я знаю, що fgtech v54 має можливість? зробити читання навіть у bdm (але я б не сказав, фігня... ніколи не використовується), і якщо б, насамперед, для читання в школі було б не погано, враховуючи, що у разі блокування, ти не міг би її відновити..
Але потім, рекомендовані v5 mmps або півень 54 в послідовний?
в послідовний я рекомендую kess, а ще краще, якщо зміни в hw, а якщо ви хотіли б зробити також свідчення в bdm або ви comprei в ktag, або fgthec v53 і зробити майже все.
уго ---- президент A.E.P.
Отже, x сили речей "ок". Також v54?