Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di badboy_78pn
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Порденоне
    Повідомлення
    8

Карту альфа 159 проблеми

Добрий вечір, я хотів погляд на карту, що я зробив, щоб моя альфа 159 1.9 jtdm 16V 150CV.

Деякий час тому двигун атмосферне в swirl і сон доходів в коло голови...
    Після того, як проклали голову і очищення колектора і egr у мене було падіння продуктивності, значне
    я переробив карту, щоб збільшити p? тяги на низьких оборотах і закрити egr. Зараз у мене проблема
    до 2500 оборотів, я, як "сходинки" і вони підуть прискорення агресивною до 2800 оборотів, а потім стає
    новий повільна... якщо місце на карті, хтось пу? дати мені пораду, що я роблю неправильно?

Картку і без egr, але я до сих пір dpf, що вам треба? видалити cn ваша допомога і/або згоди найближчим часом.

Дякую

159 1.9 jtdm 150CV 51812906 0281013138 1037389889 B93942 EDC16C39.rar

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    насамперед, коли ви запитуєте думку, на карті треба розміщувати або мод, який у грі, щиро ? змінено жахливо, педаль почне модифікувати вже з 0 обертів, карту в 1c1f86 не потрібно міняти, карту в 1d1fdc і нижче поточної позиції ви можете мені пояснити, що і чому у вас змінені таким чином, зміни в 1cbe68 пояснює також, що, rail ? відредаговано погано і не торкнувся його пастки, і прости оригінальну карту egr, тому що вже змінити його команди.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Порденоне
    Повідомлення
    8
    Добрий вечір "Бос" я прошу вибачення, що не відправив оригінал по незнанню. А єдина зміна, що я зробив на цій ecu видалення 2 криві на 1c4b6e і наступного закриття Egr до 4%. Решту я машину майже 4 роки, і я ніколи не робив ніяких змін. Я думав, що оригінал, як мама зробила. Я 3 місяці, що вивчення блоків управління і електронних систем автомобілів і автотранспортних засобів, я б ніколи не дозволив ризикувати cos? так. Єдине припущення, що я можу висунути і був механіком в результаті інтервенцій, згаданих вище. Якщо ви можете дати мені додаткові рекомендації, від яких далеко, щоб виправити ті проблеми, тобі сарі надзвичайно вдячний. Я просто знаю, як правильно, які адреси пам'яті змінюються неправильно, то мені їх вивчення я залишаюся в очікуванні затвердження. Спасибі ради.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо хочете рада частині від оригінальної, і зробіть все знову, то postala, що хтось вам допомагає.

Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Порденоне
    Повідомлення
    8
    Дякую за пораду, я хотів би зробити це? те, що я читав з мого ecu ? це. Тому у мене інші файли. Якщо ви cos? fentile від надіслати мені оригінал, звичайно, пологів, то, в основному, за винятком egr, побачив, що я закрита фізично, і я знаю, це зробити навіть в електронному вигляді, решта поліпшення (в основному, чому? не має pi? всі swirl) чекаю поради, і я повідомляю в мережі про те, як це робити. Там, де не тільки цікаво, технічна підтримка вам.

СПАСИБІ!

Я з нетерпінням чекаю оригінального файлу, "БЕЗПЕЧНИЙ".

Альфа 159 1.9 jtdm Sportwagon 150CV (2007)

51812906 0281013138
    1037389889 B93942
    EDC16C39

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    мій теж має той же дефект, і навіть всі 138-889...

спробуйте скопіювати карти управління геометрії і turbo, починаючи від оригінального відрізняється, вирівнявши,подивитися, якщо назад те ж

Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Порденоне
    Повідомлення
    8
    Спасибі "sportknight", але я не оригінальні різні. Те, що я написав ? вихідний файл, що я читав; єдина зміна: "відмова від egr-це сталося дві криві від 1c4b6e 1c4b88 і від 1c4c3a до 1c4c52". Файл орі, я міг би знайти в мережі або тут на форумі, але я не хочу, що б який-небудь параметр змінювався від програмного забезпечення (наприклад, без відома користувача)... Якщо ugoboss або про вас, ви були б cos? шановні, condividermi файл орі, я міг би почати з них. Я вже? думав зробити там? те, що ви мені порадили, але я повинен мати файл "звичайно". Тоді ви запитаєте мене : "копіювання карти управління геометрії і turbo" ви були б настільки люб'язні, щоб дати мені адреси криві? Пізніше я міг би розмістити скріншот і пу? коментувати для того, щоб надати допомогу всім, хто має наші власні ecu і наші ж проблеми. ДЯКУЮ

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    це я читав, я і ? спочатку, тільки, що ти не можеш скачати, тому що у вас не достатня кількість повідомлень, ви повинні знайти в мережі і потім межа його місць, які вас контролюють, якщо ? орі.

http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post109061
    пост 35

Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Порденоне
    Повідомлення
    8
    138-889 ori.rar
    Спасибі "Бос", я знайшов це. Не могли б ви controllarmelo? То б ви порадили мені, будь кривий вивчення? Крім тих, egr, що gi? я знаю напам'ять? Можливо, ми створюємо abc на логіку програмування, щоб допомогти навіть люди, менш досвідчені ((я в тому числі)).

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав badboy_78pn Visualizza Messaggio
    138-889 ori.rar
    Спасибі "Бос", я знайшов це. Не могли б ви controllarmelo? То б ви порадили мені, будь кривий вивчення? Крім тих, egr, що gi? я знаю напам'ять? Можливо, ми створюємо abc на логіку програмування, щоб допомогти навіть люди, менш досвідчені ((я в тому числі)).
    це ? оригінальна ліжко від серійних.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •