Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-23-23 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не отримаєте нічого конкретного..
    потрібно збільшувати в геометричній прогресії карти, щоб потім піти у відмову 100%
    навіть EGR карти паралельні..
    у файлі .ori bdm послав зареєстрований у нас обмежувач turbo на 0.9 бар (1900 гпа), в той час як в ліжко в бд скачав тут з форуму у нас обмежувач 1.3 бар (2300hpa), що відповідає тому, що я читав, я в бд... так що я б не став довіряти більше, ніж багато .ori-ліжко в bdm, тому що є дуже великі відмінності

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    у файлі .ori bdm послав зареєстрований у нас обмежувач turbo на 0.9 бар (1900 гпа), в той час як в ліжко в бд скачав тут з форуму у нас обмежувач 1.3 бар (2300hpa), що відповідає тому, що я читав, я в бд... так що я б не став довіряти більше, ніж багато .ori-ліжко в bdm, тому що є дуже великі відмінності
    я стою тут, здається, що ви не розумієте, що ця машина вона сита в послідовний і bdm вам два різних файлів, зробіть, як ви вважаєте, краще.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я стою тут, здається, що ви не розумієте, що ця машина вона сита в послідовний і bdm вам два різних файлів, зробіть, як ви вважаєте, краще.
    ви, що я в двох різних файлів я зрозумів,але два різних файлу можуть бути різні на початку,де саме, obd ce одній прямій лінії ,в той час як в bdm і повно кривих.... але не можуть бути різні, в карти управління двигуном,також leggendole мета.... немає логіки, вибачте

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •