Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я бачив це, але він лише на 2 градуси, і щось заздалегідь проти 20 градусів термін служби більше. Я б ще турбо карту і лімітери і менше, дизель часів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    я бачив це, але він лише на 2 градуси, і щось заздалегідь проти 20 градусів термін служби більше. Я б ще турбо карту і лімітери і менше, дизель часів
    він знав, і він сказав мені, що дуже багато працює, на дизельне паливо більше, що тиск турбо...особливо для тих, хто, як я, подобається, що двигун "frulli" добре, не тягнутися вгору, щоб закрити (якщо у вас є занадто багато тиску, турбо-і дизель мало ? так)....
    у будь-якому разі я йду впевнений, те, що файл, посланий від нього ? невірне немає? і я беру в якості посилання на 694_476 тут, на форумі, правильно?
    крім того, залишаючи все так, щоб як ?, і, переходячи від 3% rail часу на 4% (хочу alzaro 1%) , приводячи limiatore очевидно, що я можу зробити, щоб надлишковий тиск? я намагаюся як обмежувач turbo 1.4 бар (ecm 2400hpa в десятковій системі) ?
    або я залишаю осторонь rail на 3%, а роботи ще на аванси? я знаю, але що торкаючись досягнень зла,ви, ймовірно, пробити поршні, якщо дизель приходить занадто рано....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файл, який ви дали ліжко в bdm ? оригінал, порівняно з орі-ліжко від мене завжди в bdm і ? одно, але його потрібно писати bdm, якщо ви хочете писати в бд ви повинні використовувати те, що знайшов у форумі, але пам'ятайте, що не пише, всі карти, які в цей ecu повторюються 2 рази, на ці автомобілі ? завжди краще використовувати bdm.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    файл, який ви дали ліжко в bdm ? оригінал, порівняно з орі-ліжко від мене завжди в bdm і ? одно, але його потрібно писати bdm, якщо ви хочете писати в бд ви повинні використовувати те, що знайшов у форумі, але пам'ятайте, що не пише, всі карти, які в цей ecu повторюються 2 рази, на ці автомобілі ? завжди краще використовувати bdm.
    але подивіться, бачачи 2d вихідний файл, послав зареєстрований , мені не здається, що є частині карти, повторив два рази... просто се 1ю частина ? частина, скажімо, "бдм", що в файл взяв тут, на форумі, очевидно, не ? присутній ce рівній лінії....
    карти в цей файл тут на форумі і те, bdm mapper,починають у той же адреса,....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    але подивіться, бачачи 2d вихідний файл, послав зареєстрований , мені не здається, що є частині карти, повторив два рази... просто се 1ю частина ? частина, скажімо, "бдм", що в файл взяв тут, на форумі, очевидно, не ? присутній ce рівній лінії....
    карти в цей файл тут на форумі і те, bdm mapper,починають у той же адреса,....
    ce рівній лінії, бо не зчитуються і записуються в послідовний, і ? для цього, що ці автомобілі, ви повинні зробити її bdm.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ce рівній лінії, бо не зчитуються і записуються в послідовний, і ? для цього, що ці автомобілі, ви повинні зробити її bdm.
    так, але в першій частині є карти важливі... навіть одні й ті ж драйвери ecm (наскільки ненадійні) дають всі існуючі карти в частину, що я читав в послідовний.... у bdm не чіпали нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    так, але в першій частині є карти важливі... навіть одні й ті ж драйвери ecm (наскільки ненадійні) дають всі існуючі карти в частину, що я читав в послідовний.... у bdm не чіпали нічого
    Що ECM не дає вам карти і зробив..
    ми знаємо добре, що ECM навіть ті, хто вказує на реальні, або фактичні..
    не бачив або ваш файл Ori Mod перо, і я гарантую, що ви повторюєте один infinit? карти на цих EDC16C9 виду Opel..
    А ugoboss на всі теми..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    К'яварі
    Повідомлення
    38
    на житло, що дає пляму пу? бути пов'язано або тиску турбо, або невідповідність у карті між проводці акселератора і кількість дизельного палива впорскується

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не отримаєте нічого конкретного..
    потрібно збільшувати в геометричній прогресії карти, щоб потім піти у відмову 100%
    навіть EGR карти паралельні..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не отримаєте нічого конкретного..
    потрібно збільшувати в геометричній прогресії карти, щоб потім піти у відмову 100%
    навіть EGR карти паралельні..
    у файлі .ori bdm послав зареєстрований у нас обмежувач turbo на 0.9 бар (1900 гпа), в той час як в ліжко в бд скачав тут з форуму у нас обмежувач 1.3 бар (2300hpa), що відповідає тому, що я читав, я в бд... так що я б не став довіряти більше, ніж багато .ori-ліжко в bdm, тому що є дуже великі відмінності

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •