я бачив це, але він лише на 2 градуси, і щось заздалегідь проти 20 градусів термін служби більше. Я б ще турбо карту і лімітери і менше, дизель часів
я бачив це, але він лише на 2 градуси, і щось заздалегідь проти 20 градусів термін служби більше. Я б ще турбо карту і лімітери і менше, дизель часів
він знав, і він сказав мені, що дуже багато працює, на дизельне паливо більше, що тиск турбо...особливо для тих, хто, як я, подобається, що двигун "frulli" добре, не тягнутися вгору, щоб закрити (якщо у вас є занадто багато тиску, турбо-і дизель мало ? так)....
у будь-якому разі я йду впевнений, те, що файл, посланий від нього ? невірне немає? і я беру в якості посилання на 694_476 тут, на форумі, правильно?
крім того, залишаючи все так, щоб як ?, і, переходячи від 3% rail часу на 4% (хочу alzaro 1%) , приводячи limiatore очевидно, що я можу зробити, щоб надлишковий тиск? я намагаюся як обмежувач turbo 1.4 бар (ecm 2400hpa в десятковій системі) ?
або я залишаю осторонь rail на 3%, а роботи ще на аванси? я знаю, але що торкаючись досягнень зла,ви, ймовірно, пробити поршні, якщо дизель приходить занадто рано....
файл, який ви дали ліжко в bdm ? оригінал, порівняно з орі-ліжко від мене завжди в bdm і ? одно, але його потрібно писати bdm, якщо ви хочете писати в бд ви повинні використовувати те, що знайшов у форумі, але пам'ятайте, що не пише, всі карти, які в цей ecu повторюються 2 рази, на ці автомобілі ? завжди краще використовувати bdm.
уго ---- президент A.E.P.
але подивіться, бачачи 2d вихідний файл, послав зареєстрований , мені не здається, що є частині карти, повторив два рази... просто се 1ю частина ? частина, скажімо, "бдм", що в файл взяв тут, на форумі, очевидно, не ? присутній ce рівній лінії....
карти в цей файл тут на форумі і те, bdm mapper,починають у той же адреса,....
на житло, що дає пляму пу? бути пов'язано або тиску турбо, або невідповідність у карті між проводці акселератора і кількість дизельного палива впорскується
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Не отримаєте нічого конкретного..
потрібно збільшувати в геометричній прогресії карти, щоб потім піти у відмову 100%
навіть EGR карти паралельні..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."