Привіт всім я повинен написати в ну Опель zaffira, і в перший раз використання в bdm ... після підключення, щоб написати файл відображення, я повинен використовувати write all ? Спасибі заздалегідь
Привіт всім я повинен написати в ну Опель zaffira, і в перший раз використання в bdm ... після підключення, щоб написати файл відображення, я повинен використовувати write all ? Спасибі заздалегідь
З допомогою write ext flesh починається scittura потім настає майже на 49 % повертається назад ділив 37% робить пі? раз після доходить до 50% і помилка ви знаєте, скажи мені, якщо я помиляюся, то заздалегідь дякую
коли ви робите вибір читання read all, так ви зробіть повний читання", ви читає flash e2p і повний файл, коли ви йдете, щоб написати просто, що повторити flash, якщо дає помилку ce щось не так, або у файлі, або в вашому півень дав, що ? у перший раз його використання, слід спробувати з іншого ecu, для підключення використовуйте schedino або залишки pinstrip.
уго ---- президент A.E.P.
на карту потрібно змінити flasch коли ви йдете, щоб переписати написати flasch зовнішньої
зробіть читання і запис окремих