-
Заміна ecu Opel zaffira
Привіт всім dv замінити ебу на Opel astra 19 cdti номер блоку 0281 01 2 549 в зломом, я знайшов 0281 014 452. Завжди zaffira ви знаєте, якщо пу? йти добре, чи різні? Очевидно, має бути riverginata... наперед дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Сапфір або Astra? Ось обговорення gi? відкрито. А йдуть завжди містяться всі необхідні дані транспортного засобу і використовувати кнопку "пошук".
http://www.professionalchiptuning.ne...hp?t-7180.html
-
? один zaffira 1.9 з кодом 0281012549 в зломом рік є 0281014452 завжди zaffira 1.9 же двигун, я хотів би запитати вас, якщо вони рівні або різні обидва автомобілі мають ті ж 120 коней і ті ж характеристики, змінюється тільки номер ecu заздалегідь дякую
-
не сумісні в 0281014452 і edc16c39 5.12 meltre інший і ecc16c9-3.12, отже, не сумісні
-
Привіт фредді
Чи можу я знати, для curiosit? що проблема являє ECU?
-
І не пошкоджена ? визнана ні від бд ні від bdm
-
Ах ок
Але, як вам ? успіх?
-
Ви не можете riverginarla..., що слід підганяти з діагностичний інструмент офіційний opel. У межі, якщо ви можете прочитати її в bdm потрібно клонувати.
-
Але якщо я читаю в BDMtrasferisco навіть ключа.?
-
Впевнений, що ви, просто передавати full Bdm на новий, і ви створите ідеальний клон вашою.
Однак, наскільки я знаю, то блок управління, будучи вельми схильний до поломок, Opel шкоди переглянуто близько 500 євро.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму