Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 40

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав massimiliano83 Visualizza Messaggio
    привіт, будучи новачком на цьому форумі, я починаю допомагає, хто потребує поліпшення свого tool
    що ви говорите мені
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    спробуйте змінити конденсатори або два регулятори напруги х "метрополіс"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Півник V54 mio~01.jpgМи бачимо,.....мій працює відмінно, ще не неправильний хід....прочитано і написано scenic гонки і різні panda. ? ? все чудово .....місце фотографії....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Півник V54 mio~01.jpgМи бачимо,.....мій працює відмінно, ще не неправильний хід....прочитано і написано scenic гонки і різні panda. ? ? все чудово .....місце фотографії....
    ці проблеми, як правило, є свідчення bdm

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Болга
    турин
    Повідомлення
    28
    я до мого v54 я поміняв всі електролітичні конденсатори замінені конденсатори з високим опором, так? при включенні не c? піко поглинання миттєвий і ? також поліпшили ll replle.
    ще один компонент замінити ? Y1 керамічний резонатор низька якість? і неточно, на його місце я поставив кварц від 16мгц набагато більше? точні і стабільні, інші інтегровані, на мій погляд, ви може також залишити оригінальні.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    35
    перепрошую, але не можу дивитися на фотографії postatemi привітання і компонентів вашого півня у мене дозволу для перегляду зображень
    приклад
    U15-U11 = 5CAN41KHCT245
    U14-U9-U19 = 1H46LS14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    це ? частиною mod, проблема цих версій і що вони грішать в bdm, тут я настійно рекомендую зробити повний мод

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Вибачте, якщо відповідь затримується, але я був відсутній, після я бачу, розміщувати фотографії..rel? мені здається, хороші, я їх також перевірені і, здається, працюють...після відправлю фото, а ви скажіть мені, чи краще шукати що мені потрібно змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    image1.jpg
    Ось фото мого Курчати rel? ? зняли, чому? я пробував, якщо працює чи ні, і я не монтується ї?, не робіть випадку, якщо опір зварних лайно зварені так, щоб останній тест, і навіть не йшов, а я залишився все так...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав "Метрополіс" Visualizza Messaggio
    image1.jpg
    Ось фото мого Курчати rel? ? зняли, чому? я пробував, якщо працює чи ні, і я не монтується ї?, не робіть випадку, якщо опір зварних лайно зварені так, щоб останній тест, і навіть не йшов, а я залишився все так...
    Перевіряючи фотографії, щоб те, що я бачу, є реле міняти, міняти також кварц, переконайтеся, резисторів, і зрозуміти, якщо ці компоненти видаляються, призначені для роботи в групі, коротше кажучи, з? від і отримуємо.....

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •