Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 33

Обговорення: Carsdoft 7.4 mercedes

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    привіт, що помилки двигуна і коробки передач(виходить autocom в обмін?) ? всі swirl ви повинні видалити їх з карти, щоб виключити падіння потужності (на мене), не можу тобі допомогти, я ніколи не робив.
    обмін має потребу в обмін на миття ( кожні 60000 км), якщо у вас є якісь помилки можуть бути, або що треба замінити на розетку.
    cos? не ? просто, не знаючи, мінімум речей, якщо ви можете p? значень.
    немає помилки в двигуні обмін. Технічне обслуговування та миє, обмін факти з регулярністю... але не центрируют нічого з моєю проблемою. .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав corland Visualizza Messaggio
    немає помилки в двигуні обмін. Технічне обслуговування та миє, обмін факти з регулярністю... але не центрируют нічого з моєю проблемою. .
    сподіваюся? що ви можете вирішувати якомога раніше....удачі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Однак, зверніть увагу, що сьогодні, ви знайдете нових колекторів конкуренції близько 250 євро, з заміною приводу pierburg ти близько 370-400 євро матеріалів, якщо у вас є терпіння, щоб отримати роботу від вашого імені ? витрати іп? що чесний, і машина повертається в новій....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Sirlancillotto Visualizza Messaggio
    Однак, зверніть увагу, що сьогодні, ви знайдете нових колекторів конкуренції близько 250 євро, з заміною приводу pierburg ти близько 370-400 євро матеріалів, якщо у вас є терпіння, щоб отримати роботу від вашого імені ? витрати іп? що чесний, і машина повертається в новій....
    Я добре знаю, скільки коштує матеріал, але я відмовився ідею саме з цієї причини. Більше вперед collaudero системи, які я створив для обмеження подачі повітря на низьких оборотах, і ми побачимо, що станеться...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Безумовно, будь-яке втручання, будь то, щоб мати ефективність повинна діяти точно так само, на віа кондотті, в цьому випадку не досить електроніки, щоб отримати оптимальний результат....

Щоб прочитати блок управління CDI, замість того, як ви вирішили? Цікавлюся, так як, перш ніж витрачати ще гроші на vanvera я б підтвердження від тих, хто має вже? вирішена....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Безумовно, будь-яке втручання, будь то, щоб мати ефективність повинна діяти точно так само, на віа кондотті, в цьому випадку не досить електроніки, щоб отримати оптимальний результат....

Щоб прочитати блок управління CDI, замість того, як ви вирішили? Цікавлюся, так як, перш ніж витрачати ще гроші на vanvera я б підтвердження від тих, хто має вже? вирішена....
    використання інших видів діагностики. але sessuna змушує мене бачити autocorrezioni на инжекторах

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав corland Visualizza Messaggio
    використання інших видів діагностики. але sessuna змушує мене бачити autocorrezioni на инжекторах
    Car soft ? єдиний в цьому ціновому діапазоні, що, якби вона працювала, повинні бути в змозі....

Чи можу я дізнатися, як ви думаєте, як підприємець? підходить для w203, (крім star, очевидно, що занадто дорого)?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Car soft ? єдиний в цьому ціновому діапазоні, що, якби вона працювала, повинні бути в змозі....

Чи можу я дізнатися, як ви думаєте, як підприємець? підходить для w203, (крім star, очевидно, що занадто дорого)?
    Сказати по правді, думаю, що вони все так само, ті нормального використання.... хто більше, хто менше. Звичайно, щоб побачити щось ще, ви повинні мати зірка...в іншому випадку просто діагноз поверхневий!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Так, але якщо ти, маючи такий же моє питання, ви вже? вдалося прочитати блок управління CDI, наприклад, з autocom, я можу витрачати гроші з трохи безпеки в pi?. Для цього я хотів би знати, який ви думаєте, що пі? підходить для роботи з цими моделями перших W203.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    C270CDI W203 2001 року. Як вже? вже згадувалося у цій дискусії, я купив мультиплекс carsoft 7.4, який мене читає майже всі блоки управління, крім того, що двигун, що ? іп? важливо... Якщо я не зрозумів, у вас теж ? сталося пі? або менш те ж саме, що з Car Soft?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •