Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт, зараз ви зможете скачати файли, якщо я докладаю, як тільки я на мить мені дасть unocchiata і їх поради?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав Emanuele54 Visualizza Messaggio
    Привіт, зараз ви зможете скачати файли, якщо я докладаю, як тільки я на мить мені дасть unocchiata і їх поради?

Дякую
    Ви зараз можу скачати,покладіть його, що з радістю віддам очей,на наступному тижні я повинен зробити і я теж..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    WH4W.rar

Привіт, завантажив файл....... чекаю з нетерпінням якийсь міцна,....... дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав Emanuele54 Visualizza Messaggio
    WH4W.rar

Привіт, завантажив файл....... чекаю з нетерпінням якийсь міцна,....... дякую
    Я дав йому очі,ми трохи з дороги, як правити, замість того, щоб збільшити впорскування у вас скоротилося... тим часом починає сказати, що програмне забезпечення тачка так почнемо говорити на одній мові...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт, я ECMTitanium..... ін'єкції я залишив знижена тільки тому, що? я не знав спочатку, як lavorarva цей блок і пішов з файлу, знайти в базі даних, що я бачив, дати кілька проблем,.... тому я почав з їх.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    По-перше, кажучи про dell' впрыски, ? була smagrita навантаження, проміжні і злегка змінена в позитивну, на високих турбонагнетатели.
    Якщо пу? бути зміни, правильно, якщо це відноситься, наприклад, зміна тиску бензину. Навуглерожування, однак, залишається невідомими з лямбда-зонда.
    Те, що я rrende найбільше здивували ? що ? був видалений збагачення здорово! піде в хід добре в холоди?

Що стосується наддуву, я бачу, кроком значні: залежить від перепускного клапана, але з картою, cos? arriver? в поворот на 1.6 бар!

І тут вступає в гру випередження запалювання: пу? навіть йти добре, щоб дати трохи заздалегідь (я бачу, близько 2 градусів) на низьких навантаженнях, але ви protatto збільшення десь цей двигун має тенденцію трохи бити в голову...
    Найгірше, залишаються аванси високою presione наддуву: у свою чергу, в тих тисках, ? абсолютно неможливо (і небезпечно) тримати досягнень серії!!

Краще мапу серії, можливо, з НЕВЕЛИКОЮ ретуші тиску turbo: зробіть менше шкоди, і перейти-й? сильний ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    По-перше, кажучи про dell' впрыски, ? була smagrita навантаження, проміжні і злегка змінена в позитивну, на високих турбонагнетатели.
    Якщо пу? бути зміни, правильно, якщо це відноситься, наприклад, зміна тиску бензину. Навуглерожування, однак, залишається невідомими з лямбда-зонда.
    Те, що я rrende найбільше здивували ? що ? був видалений збагачення здорово! піде в хід добре в холоди?

Що стосується наддуву, я бачу, кроком значні: залежить від перепускного клапана, але з картою, cos? arriver? в поворот на 1.6 бар!

І тут вступає в гру випередження запалювання: пу? навіть йти добре, щоб дати трохи заздалегідь (я бачу, близько 2 градусів) на низьких навантаженнях, але ви protatto збільшення десь цей двигун має тенденцію трохи бити в голову...
    Найгірше, залишаються аванси високою presione наддуву: у свою чергу, в тих тисках, ? абсолютно неможливо (і небезпечно) тримати досягнень серії!!

Краще мапу серії, можливо, з НЕВЕЛИКОЮ ретуші тиску turbo: зробіть менше шкоди, і перейти-й? сильний ;-)
    Я бачив, matech, що ви знаєте дуже добре, що ці блоки управління теж, у мене проблема delta hf 8 клапанів, що я повинен робити, незабаром я втратив всі документи, які мені дали адреси цього блоку...практично, з часом пройшло, я не пам'ятаю, - пі? dov'? різка turbo. (як добре ви будете знати, що відбувається в 1.1 бар через aps) Додаю файл, якщо ви знаєте, дай мені руку, визнавати інші карти я знайшов, не пам'ятаю, як різати, де був... дякуюdelta hf 2.0 8v - iaw білий ori.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Він мапу тут трохи логіки, якщо б вони були встановлені форсунки і поршні ремонтного розпаковані, можна пояснити також smagrimento холодної... і вперед.*****unque Emanuele розкажіть, які зміни він вашу машину або, якщо оригінал все так, у нас є ідея, що робити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Машина ? повністю оригінальний.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Звичайно, я задав питання в balla але якщо хтось знає мене добре прийняли... я забув сказати, що машина ? LANCIA DELTA 2000 8V TURBO 185CV MARELLI IAW WH4E.03

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •