тобто, те, що ви хочете сказати? ризик?
тобто, те, що ви хочете сказати? ризик?
файл bdm ? файл все, що містить всі дані мікро-самі tabbelle карти dtc etc файл послідовного і тільки області про tabbelle карти тепер не знаю, як реагує програміст, коли від їжі файл цілком не ? що-то все правильно .
я роблю так, якщо мені читання bdm, але я повинен писати послідовний я згадав послідовного читання і тоді я пишу то, а ? ця процедура, яку я пропоную
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Як curiosit? цікавить мене навіть мови.
Іноді насправді ви можете написати файл-ліжко в bdm через послідовний порт може заощадити не мало Часу.
Пост не по Темі запрошення перемістити розділ.
, що c'? off topic???? як і всі "? було вже? повідомлено, що питання, що його ставить ? gi? відповіли, має edc16c9 файли від 1 Мб ліжка в bdm ж його інструмент v54 пише файл послідовного вибирає тільки і виключно в районах, дані двигуна, я завжди кажу, перш ніж грати з інструментом ніхто не хоче вивчити, перш ніж, avr? втратив день і задавати питання, як мінімум, я особисто, я ніколи не бачив, що файл ліжко в bdm створив проблеми, пишу від послідовного..........
ehila.
насправді я не розумію, що не по темі, але тим не менш...
для зони даних двигуна,вказані адреси та карти, які керують двигуном,без винятку, нічого ? правильно?
звичайно, без двох інших файлів (мені здається, eprom і мікро),які містять іммо , шасі , км інші відомості,які мені не потрібні
А я не розумію навіть я, що є off-topic.
Для того, щоб, наприклад, уточнити, все приходить автомобіль з edc16c39 ми знаємо, що він файл з 2048 кб, читаємо файл в seriele і розуміємо що ? підроблені або з якоюсь мод, просимо вас в базу даних, як офіційний alien cmd і надати нам файли, ми беремо цей файл, ми робимо нашу роботу, і riscriviamo послідовний,
машина в рух все ок, але ви думаєте, ці файли як є? файл послідовного і файл bdm є тією ж мірою, що можна змінити? у файлі послідовного порту є зони, властиві управління, двигун і кузов в той час як у файлі bdm містить додаткові дані, які нам не потрібні і які часто навіть не включена, цей інструмент, що f?, знаючи, що ? був встановлений для запису в послідовний, при завантаженні файлу на sw, вікно праворуч від "інформація" (info hw sw і районі запис andr? працювати, інструмент автоматично приймає дані тільки за його функції, решта не використовує їх. Потім файл bdm можна? переписати серійний, але не послідовний в bdm...........