Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    тобто, те, що ви хочете сказати? ризик?
    файл bdm ? файл все, що містить всі дані мікро-самі tabbelle карти dtc etc файл послідовного і тільки області про tabbelle карти тепер не знаю, як реагує програміст, коли від їжі файл цілком не ? що-то все правильно .
    я роблю так, якщо мені читання bdm, але я повинен писати послідовний я згадав послідовного читання і тоді я пишу то, а ? ця процедура, яку я пропоную
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Як curiosit? цікавить мене навіть мови.
    Іноді насправді ви можете написати файл-ліжко в bdm через послідовний порт може заощадити не мало Часу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Пост не по Темі запрошення перемістити розділ.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав clabsport Visualizza Messaggio
    Пост не по Темі запрошення перемістити розділ.
    , що c'? off topic???? як і всі "? було вже? повідомлено, що питання, що його ставить ? gi? відповіли, має edc16c9 файли від 1 Мб ліжка в bdm ж його інструмент v54 пише файл послідовного вибирає тільки і виключно в районах, дані двигуна, я завжди кажу, перш ніж грати з інструментом ніхто не хоче вивчити, перш ніж, avr? втратив день і задавати питання, як мінімум, я особисто, я ніколи не бачив, що файл ліжко в bdm створив проблеми, пишу від послідовного..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    , що c'? off topic???? як і всі "? було вже? повідомлено, що питання, що його ставить ? gi? відповіли, має edc16c9 файли від 1 Мб ліжка в bdm ж його інструмент v54 пише файл послідовного вибирає тільки і виключно в районах, дані двигуна, я завжди кажу, перш ніж грати з інструментом ніхто не хоче вивчити, перш ніж, avr? втратив день і задавати питання, як мінімум, я особисто, я ніколи не бачив, що файл ліжко в bdm створив проблеми, пишу від послідовного..........
    ehila.
    насправді я не розумію, що не по темі, але тим не менш...
    для зони даних двигуна,вказані адреси та карти, які керують двигуном,без винятку, нічого ? правильно?
    звичайно, без двох інших файлів (мені здається, eprom і мікро),які містять іммо , шасі , км інші відомості,які мені не потрібні

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    так, але зараз я не можу використовувати bdm... так хотілося піти впевнений, що файл .ori bdm написав у послідовний, не давав проблеми, зрозумів?
    безпеки не дасть " ніколи і нікого, тільки ти, врешті-решт, якщо все працює ? добре, ви знаєте, звичайно, результат, на цей раз, можливо, в наступний ви будете мати проблеми.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    безпеки не дасть " ніколи і нікого, тільки ти, врешті-решт, якщо все працює ? добре, ви знаєте, звичайно, результат, на цей раз, можливо, в наступний ви будете мати проблеми.
    А так навіть на тій же ecu може мати проблеми час від часу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    А я не розумію навіть я, що є off-topic.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Для того, щоб, наприклад, уточнити, все приходить автомобіль з edc16c39 ми знаємо, що він файл з 2048 кб, читаємо файл в seriele і розуміємо що ? підроблені або з якоюсь мод, просимо вас в базу даних, як офіційний alien cmd і надати нам файли, ми беремо цей файл, ми робимо нашу роботу, і riscriviamo послідовний,
    машина в рух все ок, але ви думаєте, ці файли як є? файл послідовного і файл bdm є тією ж мірою, що можна змінити? у файлі послідовного порту є зони, властиві управління, двигун і кузов в той час як у файлі bdm містить додаткові дані, які нам не потрібні і які часто навіть не включена, цей інструмент, що f?, знаючи, що ? був встановлений для запису в послідовний, при завантаженні файлу на sw, вікно праворуч від "інформація" (info hw sw і районі запис andr? працювати, інструмент автоматично приймає дані тільки за його функції, решта не використовує їх. Потім файл bdm можна? переписати серійний, але не послідовний в bdm...........

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав .- Антоніо. Visualizza Messaggio
    А я не розумію навіть я, що є off-topic.
    off-topic-поза обговоренням, щоб краще зрозуміти вашу відповідь, не ? у таких на питання

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •