вибачте за питання, sar? так само банально, як я досяг і перевищив 80 msg, я намагався відкрити файл, що мене цікавило( відключення клапана swirl) але форум говорить мені, що у мене не достатньо прав, мені хто-небудь може просвітити?
вибачте за питання, sar? так само банально, як я досяг і перевищив 80 msg, я намагався відкрити файл, що мене цікавило( відключення клапана swirl) але форум говорить мені, що у мене не достатньо прав, мені хто-небудь може просвітити?
Я був переконаний, що стрибала автоматичного розблокування.
А що клапани swirl-закрилки? Я можу тобі навести один скринінг для видалення edc16c39 Fiat,Alfa,lancia...
спробуйте postarne один для альфа-або, якщо можна, всі три. враховуючи, що, як на мене, навіть якщо розміщені не мені їх зробити? відкрити
Вони всі рівні.
Alfa, Fiat, lancia, мають ті ж ecu з тому ж районі для swirl-закрилки.
Рухається, як положення, але карту з скидання повинна бути завжди одна і та ж розміщена.
Принаймні, не я ? коли-небудь їх? я уклав кілька карток різних авто, і я завжди знаходив ту ж карту для swirl.
У ? величезна проблема, якщо не знайдеш то мапу відривається спінетта електродвигуна і очищає dtc, які з'являються в діагноз.
А тепер я бачу, як я можу розмістити його так, щоб зробити його своїми руками див.
Сподіваюся, я не порушую ніяких правил, але допомогти в моєму розмірі.
Ось до тебе хороше зробити.
https://www.dropbox*****/s/ak5rqlpu3m...16C39.jpg?dl=0