Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 37

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    35
    тому, а мені завантажити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    ви повинні читати правила, щоб schiarivi ідеї і слідувати правилам .. Ми завжди гостям ..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    трапані
    Повідомлення
    31
    читав і перечитував, так як посилання ? л? в vista, я був переконаний, ви могли б завантажити, але я був неправий.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    спасибі aspetter? 50

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    Я хотів би побачити, це керівництво... але не ? pi? завантаження... я розумію, правила, і, я вважаю правильним? вибачте, розділ для початківців не вдається vedereniente і обговорення ? тоді cos? просто...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Citazione Спочатку Написав richytech Visualizza Messaggio
    Я хотів би побачити, це керівництво... але не ? pi? завантаження... я розумію, правила, і, я вважаю правильним? вибачте, розділ для початківців не вдається vedereniente і обговорення ? тоді cos? просто...
    Ну і даремно, було б постанову-й? гнучкий. Так часто ? мало мотивовані слідкувати за форумом.
    Добре, що ми початківці, але він відчуває себе майже виключені.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    ну...? якщо ми на цьому форумі ? чому? ми хочемо дізнатися про те, що нас цікавить, і враховуючи, що ? було створено розділ для початківців думав, що на дискусії, в якій були поради для того, щоб, можливо, почати працювати на карту, розуміти, читати і писати і так далі... я ще дуже початківець... я купив mpps але я повинен приїхати... хотів купити kess, але як і раніше виглядає, чому? я думаю, що скоро....

розділ для початківців я знайшов розділ, який розповідає про mjet але, поклавши карти, я не можу відкрити, і кажуть карти педаль, що, однак, не можу бачити і не можу зрозуміти... я можу продовжувати aleggere нескінченно, але що я можу відповісти? нічого... може бути, навіть видючий не скажу нічого, чому? ще я недосвідчений? ? важко... не ? навіть просто, щоб отримати 80 повідомлень... може бути, коли зможу завантажити карту, щоб показати співробітникам sar? краще....

не приймайте цей мій пост, як тільки критика, або людина, яка хоче зламати коробки, чому? не пу? подивитися або завантажити... візьміть його тільки в якості ради може бути конструктивною... вже й за форум там в основному люди, які працюють тому, якщо регламент ? це, ви повинні слідувати за ним...

дякую і вибачте, довго галасом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Citazione Спочатку Написав richytech Visualizza Messaggio
    ну...? якщо ми на цьому форумі ? чому? ми хочемо дізнатися про те, що нас цікавить, і враховуючи, що ? було створено розділ для початківців думав, що на дискусії, в якій були поради для того, щоб, можливо, почати працювати на карту, розуміти, читати і писати і так далі... я ще дуже початківець... я купив mpps але я повинен приїхати... хотів купити kess, але як і раніше виглядає, чому? я думаю, що скоро....

розділ для початківців я знайшов розділ, який розповідає про mjet але, поклавши карти, я не можу відкрити, і кажуть карти педаль, що, однак, не можу бачити і не можу зрозуміти... я можу продовжувати aleggere нескінченно, але що я можу відповісти? нічого... може бути, навіть видючий не скажу нічого, чому? ще я недосвідчений? ? важко... не ? навіть просто, щоб отримати 80 повідомлень... може бути, коли зможу завантажити карту, щоб показати співробітникам sar? краще....

не приймайте цей мій пост, як тільки критика, або людина, яка хоче зламати коробки, чому? не пу? подивитися або завантажити... візьміть його тільки в якості ради може бути конструктивною... вже й за форум там в основному люди, які працюють тому, якщо регламент ? це, ви повинні слідувати за ним...

дякую і вибачте, довго галасом
    Згоден в повному обсязі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Vabb? там буде хтось, що avr? розряджати.
    Ми сподіваємося, що місць.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    ви,на щастя, знаходиться в форматі pdf ******! Всі нові абоненти повинні прочитати його.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •