Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 53

Обговорення: розблокування плр

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ? у папці boot mode tricore.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Ок, спасибі. Не потрібно робити з нею, не зараз, але в цій роботі ? завжди краще вивчити, щоб бути готовим у потрібний час.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    впевнений, що краще знати, перш ніж мати проблеми після.
    я наприклад, я завжди дивився на ці ecu(ще у мене не було можливості працювати), з підозрою, з-за читання і запис з бд? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в ........
    ivece читаю пост sportknight де, якщо ви читає тільки e2prom щось вирішує.підтвердіть або я не зрозумів?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо у вас читання e2p повторіть те і просто, якщо вам не навчитися? мікро-ви все одно в біду.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    якщо у вас читання e2p повторіть те і просто, якщо вам не навчитися? мікро-ви все одно в біду.
    звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.

fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.

fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?
    при блокуванні запису, єдине, що можна спробувати і перезапису файлу ori flash (або мікро).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Але на цей ecu має bdm? В boot можна? а писати e2p?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    Привіт *ugoboss, залежить від того, який інструмент ви використовуєте, деякі, як писав вище, нічого не робити, писати одне і те ж значення і, отже, нічого не відбувається, а з іншого боку разів пишуть змінену рядок і один раз замінюють оригінальні і ribloccano, вибір будівельників, sw, от і все. Очевидно, на думку співробітників, ribloccarla не має сенсу...........

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав pincopallino1966 Visualizza Messaggio
    Привіт *ugoboss, залежить від того, який інструмент ви використовуєте, деякі, як писав вище, нічого не робити, писати одне і те ж значення і, отже, нічого не відбувається, а з іншого боку разів пишуть змінену рядок і один раз замінюють оригінальні і ribloccano, вибір будівельників, sw, от і все. Очевидно, на думку співробітників, ribloccarla не має сенсу...........
    ви бачили, що я зробив тести останнім часом ? я помітив це.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    мені сказали, що будучи tricore ? можете rispristinarla завжди, чому? тільки flash ? для запису в той час як мікро ? захищений, так що просто переписати флеш-хороше всередині, і автомобіль,що тоді ? то, що ? сталося зі мною

для e2p з півень якщо ? gi? змінено він там робить-то одна зміна, і коли ви йдете, щоб написати вам це блокування введення на flash, чому? ? розблокований погано,просто переписати eprom попереднього і написати flash також змінена, але добре, і автомобіль partir

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •