? у папці boot mode tricore.
? у папці boot mode tricore.
уго ---- президент A.E.P.
Ок, спасибі. Не потрібно робити з нею, не зараз, але в цій роботі ? завжди краще вивчити, щоб бути готовим у потрібний час.
впевнений, що краще знати, перш ніж мати проблеми після.
я наприклад, я завжди дивився на ці ecu(ще у мене не було можливості працювати), з підозрою, з-за читання і запис з бд? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в ........
ivece читаю пост sportknight де, якщо ви читає тільки e2prom щось вирішує.підтвердіть або я не зрозумів?
якщо у вас читання e2p повторіть те і просто, якщо вам не навчитися? мікро-ви все одно в біду.
уго ---- президент A.E.P.
звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.
fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?
Але на цей ecu має bdm? В boot можна? а писати e2p?
Привіт *ugoboss, залежить від того, який інструмент ви використовуєте, деякі, як писав вище, нічого не робити, писати одне і те ж значення і, отже, нічого не відбувається, а з іншого боку разів пишуть змінену рядок і один раз замінюють оригінальні і ribloccano, вибір будівельників, sw, от і все. Очевидно, на думку співробітників, ribloccarla не має сенсу...........
мені сказали, що будучи tricore ? можете rispristinarla завжди, чому? тільки flash ? для запису в той час як мікро ? захищений, так що просто переписати флеш-хороше всередині, і автомобіль,що тоді ? то, що ? сталося зі мною
для e2p з півень якщо ? gi? змінено він там робить-то одна зміна, і коли ви йдете, щоб написати вам це блокування введення на flash, чому? ? розблокований погано,просто переписати eprom попереднього і написати flash також змінена, але добре, і автомобіль partir