Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 39 39
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    вибачте моє втручання, але я зауважив, що аргумент st? беручи до гіршого, як каже msport наш, не ? форум, як і багато інших, народжені, можливо, p? де поради, у менш досвідчених-це tab? і фраза, і завжди одне і те ж "ми вклали час і гроші", і інформація типу державної таємниці, я, з моєї сторони мої знання, можливо, навіть мало, sar? наявний в цьому форумі, після цього введення, я вказую користувача, який розмістив його, і просила поради, можливо, який-небудь користувач + експерт, що я був першим, щоб відповісти про fap, не впливаючи на виступі карту, зараз у мене havuto час x дивитися їй поради, дані реальні, і не замислюючись, користувач не повинен ображатися на карту ? повністю перероблений, з мого боку не раджу зміни на цій, повинні почати все спочатку, вивчивши різні поради, які люб'язно були запропоновані, її наполегливість, може продовжувати обертатися з тією, він обробляється, і в цей момент поради, я не служив ні до чого.
    Востаннє редагувалось giarras; 10-09-2012 в 16:10

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    г-н. alfajtd як це зробили ви, зверніть увагу, користувач magi1984 цьому форумі народжується з духом, щоб допомогти вам конкретні поради,звичайно, ніхто не зобов'язаний робити це, але якщо відповісти в суперечці, де питають думки і допомогу, або ви добре робите, або не відповісти саме так, щоб уникнути збільшити свій лічильник повідомлень даремно,що я не хочу бачити написано ніде і':

І НЕ" НАВІТЬ НЕ СПРАВЕДЛИВО, ХТО ВИТРАТИВ ГРОШІ І ЧАС і т. д. і т. п.

я дуже добре знаю, бачив, що я роблю, щоб корабель, що значить зробити цю роботу купити:

kess v2,k-jtag,титан-bdm всі оригінальні і абонент протягом всього..............

і я не впевнений, тут вчити перше, що станеться те, що я дізнався в роки випробувань casini і отримані результати, але я прийшов, щоб поділитися моєю пристрастю, намагаючись допомогти тим, хто в біді і прийняти його в правильному напрямку, то інше повинен зробити він, пообіцявши і надалі,я сподіваюся, що ця розмова буде ясно, в іншому випадку я повинен вам сказати, неохоче, що professionalchiptuning не поділяє ваші принципи.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    що стосується користувача freddyecu як я вже написав, просто поважати всіх, навіть якщо ви думаєте інакше, тому для мене обговорення закінчується тут, я сподіваюся, що наші поради були корисні хорошу роботу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    хлопці, може бути, ми неправильно витлумачені...
    opodich? ви пу? прибирати пост забрудненої...

моя мета була допомогти...
    і, щоб міркувати...
    якщо користувач і його досвід ? нуль, мені слід змінити в****cchia один ecu... ? краще stopparlo і почати крок за кроком...
    справедливо вимагаючи від чому? певні зміни...

Якщо він не s? що він зробив, і машина йде добре ... кажуть на 2 різних мовах ? важко рухатися...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    *alfajtd: дух цього форуму ? допомогти конкретні поради, а не фрази, нехай в met? як і у всіх інших, форум, тюнінг.
    враховуючи, що ніхто не зобов'язує нас допомагати іншим, якщо ми хочемо це зробити, давайте зробимо це до кінця, в іншому випадку ? краще не робити цього.

сказав, що є?, я хотів би сказати freddyecu, що якщо 5 християни бачать свою карту і кажуть, що карту ? зроблено дуже погано ? безглуздо говорити, що машина в порядку, і карту добре, інакше відповідь буде спонтанним ? тільки один: якщо машина в порядку клітинку cos?, ми всі раді за тебе
    А великий обох понять!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    14
    я хотів би допомогти, але не могла нічого бачити, мені здається, важко, не s? як була змінена карта, але я щасливий володар 147 (140cv x?) і те, що я можу сказати ? якщо ви подивіться добре карту, ви бачите, що зверху машина ? не дизель, не кажучи вже авансів, є моменти, де не вистачає майже 40 градусів!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав Gemini89 Visualizza Messaggio
    я хотів би допомогти, але не могла нічого бачити, мені здається, важко, не s? як була змінена карта, але я щасливий володар 147 (140cv x?) і те, що я можу сказати ? якщо ви подивіться добре карту, ви бачите, що зверху машина ? не дизель, не кажучи вже авансів, є моменти, де не вистачає майже 40 градусів!!!!
    тому що зверху не вистачає дизель? на 4000 об введіть 62 мм3 в оригіналі на вашому автомобілі.
    для градусів ? ж.. де ви бачили це відсутність 40?? крім того, з 40? заздалегідь були б в протифазі корисно уприскування..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    14
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    тому що зверху не вистачає дизель? на 4000 об введіть 62 мм3 в оригіналі на вашому автомобілі.
    для градусів ? ж.. де ви бачили це відсутність 40?? крім того, з 40? заздалегідь були б в протифазі корисно уприскування..
    х перебільшувати 40?, але авансові платежі йдуть повністю відновлені, якщо ви використовуєте ecmtitanium його подивитися, перш ніж " ок " йде правильним qu? та ок, але однодумців я procheria-й? єдине, що рідко... другий тільки для досягнень у 1,6 пилососом і turbo групи psa... якщо ви подивитеся на керування дизель не вистачає всю послідовність....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ммммм.. я думав, я ж кажу про вашому 140cv..
    я не розумію, де подивитися, що не вистачає послідовності керування дизель.. помістіть адресу..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •