Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    4
    здравствуйте, я користуюся своїм досвідом, щоб запитати, як я можу впливати на один stralis e3 430
    ми замінили весь двигун, електрика, блоки управління і тюки різного залишилися його оригінальних
    але не ходив на мотоциклі, не впізнав ключ, ми зробили видалити з ебу код ключа і вантажівка горить
    але практично 90% приладів не йде і не робить мене потрапити в діагноз у боді комп'ютері з texa, пробуємо body іншого
    stralis в майстерні, і вантажівка, це добре, але від аномалії, сповільнювач (що машина родом не має) і акп
    але не піде в хід
    вставляємо в body зодіаку stralis quasto відповідно до stralis і ті ж недоліки, тахометр і одометр в кінці ходу, не заб'є тиск повітря, і т. д. і т. п.
    rimontiamo його тіла в машину, як походження, і ми можемо увійти в діагностику, там кілька помилок, які зберігаються але там нічого не ясно
    тоді мені отримати цю в іншій майстерні боді-машина, на рівних , без сповільнювач і з мкпп, проблема майже вирішена, вантажівка не має pi? особливих дефектів, що не світиться від картини, але я повинен зробити міст motorino.........
    я хотів би знати, якщо купити боді новий погладити, на iveco, приблизно в 900?, і я підходжу, можу вирішити цю проблему?
    заздалегідь спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    4
    р? статичний цьому форумі, я сподівався на руку

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Citazione Спочатку Написав cerchio18 Visualizza Messaggio
    здравствуйте, я користуюся своїм досвідом, щоб запитати, як я можу впливати на один stralis e3 430
    ми замінили весь двигун, електрика, блоки управління і тюки різного залишилися його оригінальних
    але не ходив на мотоциклі, не впізнав ключ, ми зробили видалити з ебу код ключа і вантажівка горить
    але практично 90% приладів не йде і не робить мене потрапити в діагноз у боді комп'ютері з texa, пробуємо body іншого
    stralis в майстерні, і вантажівка, це добре, але від аномалії, сповільнювач (що машина родом не має) і акп
    але не піде в хід
    вставляємо в body зодіаку stralis quasto відповідно до stralis і ті ж недоліки, тахометр і одометр в кінці ходу, не заб'є тиск повітря, і т. д. і т. п.
    rimontiamo його тіла в машину, як походження, і ми можемо увійти в діагностику, там кілька помилок, які зберігаються але там нічого не ясно
    тоді мені отримати цю в іншій майстерні боді-машина, на рівних , без сповільнювач і з мкпп, проблема майже вирішена, вантажівка не має pi? особливих дефектів, що не світиться від картини, але я повинен зробити міст motorino.........
    я хотів би знати, якщо купити боді новий погладити, на iveco, приблизно в 900?, і я підходжу, можу вирішити цю проблему?
    заздалегідь спасибі
    я не розумію, якщо з двигуном в комплекті ви маєте на увазі двигун + блок управління ms 6.2

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    не s? ми bosch car service

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Ми повинні бути Iveco power truck з всі ручні засоби iveco daily в stralis
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав cele Visualizza Messaggio
    Ми повинні бути Iveco power truck з всі ручні засоби iveco daily в stralis
    Я неправильно power truck ? для autoricambi в той час як power easy ? для майстерень

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Вибачте, але якщо ви маєте на увазі, Iveco Power, не є ручні, але на запчастини

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Ізернія
    Повідомлення
    18
    привіт
    Daily 2.3 jtd повідомити про несправність двигуна, діагностика, як код p0014, то може бути датчик фази распредвала. я змінив але проблема залишається, якщо resetto помилка після кількох секунд з вимкненим двигуном рамках вкл, індикатор спалахує знову, знову. ці двигуни гірського ланцюга позаду блоку циліндрів для обертання двох валів, але якщо б це (ланцюги, повільно або наступної поломки) індикатор буде йти тільки при працюючому двигуні, коли датчик фази распредвала виявляє difformit? з датчика обертів колінчастого валу. що пу? бути?
    я заявляю, що ван добре і не має ознаки поганої роботи, але індикатор c'

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав rimec Visualizza Messaggio
    привіт
    Daily 2.3 jtd повідомити про несправність двигуна, діагностика, як код p0014, то може бути датчик фази распредвала. я змінив але проблема залишається, якщо resetto помилка після кількох секунд з вимкненим двигуном рамках вкл, індикатор спалахує знову, знову. ці двигуни гірського ланцюга позаду блоку циліндрів для обертання двох валів, але якщо б це (ланцюги, повільно або наступної поломки) індикатор буде йти тільки при працюючому двигуні, коли датчик фази распредвала виявляє difformit? з датчика обертів колінчастого валу. що пу? бути?
    я заявляю, що ван добре і не має ознаки поганої роботи, але індикатор c'?.
    Здрастуйте, перевірте проводку

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Ізернія
    Повідомлення
    18
    перевірив дроту для проводу......c'? там божевільні!

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •