Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    4
    Hoping to learn something. Thank you.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    novosti? на цій карті????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    хто-то і вдалося знайти якусь інформацію про цих обмежувачів не зазначені в драйвері???
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Я тобі вже? щось сказав.. що ви хочете знати більше?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Ви справді досі не можу скачати,але якщо у вас є питання fammela, а також буде дуже сильно@? відповісти вам на руку....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав silven Visualizza Messaggio
    Ви справді досі не можу скачати,але якщо у вас є питання fammela, а також буде дуже сильно@? відповісти вам на руку....
    ви не можете завантажити , але ви завжди можете розмістити файл модифікованого дельта-щоб побачити зміни, ці файли були майже всі однакові.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви не можете завантажити , але ви завжди можете розмістити файл модифікованого дельта-щоб побачити зміни, ці файли були майже всі однакові.
    ви праві, але це в архів я не пі? нічого з-за комп'ютера, що я ? був вкрадений 2 роки тому, я перо, різні step eprom вже зроблені, часу,тільки, що мені читати... будете бачити? зробити що-то...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Citazione Спочатку Написав silven Visualizza Messaggio
    ви праві, але це в архів я не пі? нічого з-за комп'ютера, що я ? був вкрадений 2 роки тому, я перо, різні step eprom вже зроблені, часу,тільки, що мені читати... будете бачити? зробити що-то...
    Привіт Silven у вас що нового? для мене?

я намагався змінити адреси, які ви мені порадили і справді є хороші кроки вперед..... ? я все більше переконаний, що існує обмежувач тиску не забив в драйверах, так як я бачу, стрілка манометра ривок в 1.2 бару в піке (вимірювання max манометр оригінал), але я переконаний, що ви могли б зробити краще......
    У вас був час, щоб відновити ті крок, про який я говорив?????

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    якщо отримати iaw на 16v адрес є завжди ті,....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Для того щоб правильно виміряти тиск ви хотіли б манометр професійний зовнішній оригінальною, і не точно, щоб побачити нюанси,я не зрозумів ще в чомусь? ваша проблема з тиском,зверніть увагу, що ми в епоху eliminavamo електронного контролю тиску регулювання робили з wastgate прямий або вентиляційний клапан серії клапана з тієї причини, що cos? роблячи могли мати тиск pi? стабільна, (з електронікою у нас завжди великі піки, а потім робочий тиск всередину теж) в ебу aumentavamo тільки обмежувач тиску, щоб уникнути різки... потім не говори з тиском ? залежно від навантаження,на першій і другій передачі, ви ніколи не побачите великі тиску...тиску потрібно налаштувати на четвертій передачі на 4000giri а також беручи злегка гальмував... то подивіться добре на робочий тиск...

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •