Hoping to learn something. Thank you.
Hoping to learn something. Thank you.
novosti? на цій карті????
хто-то і вдалося знайти якусь інформацію про цих обмежувачів не зазначені в драйвері???
дякую
Я тобі вже? щось сказав.. що ви хочете знати більше?
Ви справді досі не можу скачати,але якщо у вас є питання fammela, а також буде дуже сильно@? відповісти вам на руку....
Привіт Silven у вас що нового? для мене?
я намагався змінити адреси, які ви мені порадили і справді є хороші кроки вперед..... ? я все більше переконаний, що існує обмежувач тиску не забив в драйверах, так як я бачу, стрілка манометра ривок в 1.2 бару в піке (вимірювання max манометр оригінал), але я переконаний, що ви могли б зробити краще......
У вас був час, щоб відновити ті крок, про який я говорив?????
Дякую
якщо отримати iaw на 16v адрес є завжди ті,....
Для того щоб правильно виміряти тиск ви хотіли б манометр професійний зовнішній оригінальною, і не точно, щоб побачити нюанси,я не зрозумів ще в чомусь? ваша проблема з тиском,зверніть увагу, що ми в епоху eliminavamo електронного контролю тиску регулювання робили з wastgate прямий або вентиляційний клапан серії клапана з тієї причини, що cos? роблячи могли мати тиск pi? стабільна, (з електронікою у нас завжди великі піки, а потім робочий тиск всередину теж) в ебу aumentavamo тільки обмежувач тиску, щоб уникнути різки... потім не говори з тиском ? залежно від навантаження,на першій і другій передачі, ви ніколи не побачите великі тиску...тиску потрібно налаштувати на четвертій передачі на 4000giri а також беручи злегка гальмував... то подивіться добре на робочий тиск...