Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 74
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Привіт, я заглянув навіть я свою карту і я сподіваюся, що не сказати неправильні речі, але можете допомогти, на основі моїх знань. Мені здається, що у вас збільшилася також обмежувач iq, але, враховуючи, що ви працювали на час вприскування я думаю, що можна не змінювати цій карті. Карту тиску турбо, перебільшені, на який посилається msport, може бути одній карті turbo в особливих умовах? Я думаю, він мав на увазі, що з кроком близько 0,3 бар.
    щодо обмежувач IQ на яку адресу ви маєте на увазі?
    про турбо не розумію, що ви маєте на увазі "особливі умови"...я приніс золотих карт suggeritemi з хорошим msport, і більше нічого...
    насправді зараз підвищується тільки тиск турбо всі 110 балів (використання ECM titanium), а обмежувач тиску турбо, а обмежувач тиску turbo f 130 пунктів..і користуюся цією нагодою, щоб запитати, якщо ви можете? нехай cos? або, наприклад, тиск 120 і обмежувач на 140...добре логіка?
    я читав, що ви можете? привести в 150 пунктів...не знаю,!!!!що робити?

потім я прочитав, що не маючи DPF, ви повинні змінити поріг лямбда-верхній і нижній, щоб мати більше? готовність...? правда?навіть якщо це й так? це було, як ми виконуємо з кроком ці карти?
    grazieeee

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    ви повинні піти на картах обмежувач fumosit? і ви повинні abbassarle

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    ви повинні піти на картах обмежувач fumosit? і ви повинні abbassarle
    Але на ECM titanium-це не ті, що я вказав вище? Cio? обмежувач лямбда-верхній і нижній?
    Крім того, ви сказали, що я повинен abbassarle.. Але за якими критеріями і як? ? необхідно це зміна з метою готовності і безпеки двигуна? Дякую

Забув.. І з приводу тиску турбо я можу збільшити до 120 балів та обмежувач на 140?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-01-2015 до 10:34

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    щодо обмежувач IQ на яку адресу ви маєте на увазі?
    про турбо не розумію, що ви маєте на увазі "особливі умови"...я приніс золотих карт suggeritemi з хорошим msport, і більше нічого...
    насправді зараз підвищується тільки тиск турбо всі 110 балів (використання ECM titanium), а обмежувач тиску турбо, а обмежувач тиску turbo f 130 пунктів..і користуюся цією нагодою, щоб запитати, якщо ви можете? нехай cos? або, наприклад, тиск 120 і обмежувач на 140...добре логіка?
    я читав, що ви можете? привести в 150 пунктів...не знаю,!!!!що робити?

потім я прочитав, що не маючи DPF, ви повинні змінити поріг лямбда-верхній і нижній, щоб мати більше? готовність...? правда?навіть якщо це й так? це було, як ми виконуємо з кроком ці карти?
    grazieeee
    Привіт, карту turbo, про яку я згадував ? той, який йде від адреси 1E0EE8 в 1E10E6, може бути, я помиляюся ? не ? навіть не карта, turbo, для? в деякі моменти ? збільшена приблизно на 350 пунктів, близько 0,3 бар, за умови, що не розуміє, погано карту і в цьому випадку мені було б цікаво знати, до чого це відноситься. Я говорив, в певних умовах, чому? якщо, як я, трапляється, я ? карту турбо-піка-пі? високий ? приблизно 1,3 бар, а може бути, це працює тільки в recovery.

Обмежувач IQ, на яку я посилаюся ? те, що починається за адресою 1CF3EC але також тут же мова раніше, я, можливо, перекручене я.

Крім того, gi? що є, що відноситься до карти, яка починається в 1DF1BA? Мені здається, що індекси повинні бути RPMxIQ але я не можу зрозуміти значення, що вони можуть ставитися.

PS карту я взяв до уваги ? що названа КАРТУ ANT84 МЕНШЕ крутний МОМЕНТ 4 ОСТАННЄ, що мені здавалося, востаннє розміщена.

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Привіт, карту turbo, про яку я згадував ? той, який йде від адреси 1E0EE8 в 1E10E6, може бути, я помиляюся ? не ? навіть не карта, turbo, для? в деякі моменти ? збільшена приблизно на 350 пунктів, близько 0,3 бар, за умови, що не розуміє, погано карту і в цьому випадку мені було б цікаво знати, до чого це відноситься. Я говорив, в певних умовах, чому? якщо, як я, трапляється, я ? карту турбо-піка-пі? високий ? приблизно 1,3 бар, а може бути, це працює тільки в recovery.

Обмежувач IQ, на яку я посилаюся ? те, що починається за адресою 1CF3EC але також тут же мова раніше, я, можливо, перекручене я.

Крім того, gi? що є, що відноситься до карти, яка починається в 1DF1BA? Мені здається, що індекси повинні бути RPMxIQ але я не можу зрозуміти значення, що вони можуть ставитися.

PS карту я взяв до уваги ? що названа КАРТУ ANT84 МЕНШЕ крутний МОМЕНТ 4 ОСТАННЄ, що мені здавалося, востаннє розміщена.

Привіт
    Чекаємо відповіді з пі? експерти з приводу ваших питань...я мапу я змінено на основі карти, який мені зробив тренер!
    Проте в другій половині дня я завантажив карту, в результаті чого ori карти suggeritemi від msport, і я виявився трохи обмежувач крутного моменту, але, на жаль, триває з третьої на потім, злегка ковзання між 2200 і 3000 обертів! Що робити???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Але на ECM titanium-це не ті, що я вказав вище? Cio? обмежувач лямбда-верхній і нижній?
    Крім того, ви сказали, що я повинен abbassarle.. Але за якими критеріями і як? ? необхідно це зміна з метою готовності і безпеки двигуна? Дякую
    Ви-ті, лямбда-верхній і нижній.
    Карту ? про - q.т? повітря і обмежує стехиометрической, якщо вас прослизає зчеплення не виробництво, збитки, але " все краще оригінальних бачили, що є вищі incrementatee ви могли обмежити дизель

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Чекаємо відповіді з пі? експерти з приводу ваших питань...я мапу я змінено на основі карти, який мені зробив тренер!
    Проте в другій половині дня я завантажив карту, в результаті чого ori карти suggeritemi від msport, і я виявився трохи обмежувач крутного моменту, але, на жаль, триває з третьої на потім, злегка ковзання між 2200 і 3000 обертів! Що робити???
    За першу карту, що я тобі написав 1E0EE8 в 1E10E6 у вас вже? сказав msport повернути орі, я біг пост, так що я вже? відповідь :-)

Мені залишається і я навіть думаю, вас сумніви, для інших 2.

Для проковзування зчеплення, якщо ? змінити завжди можна зробити мало, але від оригіналу ви сани? ви можете зменшити трохи час впорскування при p? живлення від машини і, можливо, скоротити волосся запиту на педаль в цьому діапазоні оборотів. Просто, щоб спробувати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    За першу карту, що я тобі написав 1E0EE8 в 1E10E6 у вас вже? сказав msport повернути орі, я біг пост, так що я вже? відповідь :-)

Мені залишається і я навіть думаю, вас сумніви, для інших 2.

Для проковзування зчеплення, якщо ? змінити завжди можна зробити мало, але від оригіналу ви сани? ви можете зменшити трохи час впорскування при p? живлення від машини і, можливо, скоротити волосся запиту на педаль в цьому діапазоні оборотів. Просто, щоб спробувати.
    Як мені знизити час уприскування і карту педаль, яка номенклатура або адресу відноситься на ECM titanium?
    PS. З картою ant84 менше крутний момент 4 останнім розміщена вище я опустив тільки обмежувач крутного моменту і, здавалося, не ковзати, а зараз я його підняв, але мало

я додаю карту, яку я завантажив вчора з легенький кроком обмежувач крутного моменту...я знаю, що не правильно, чому? збільшення не є лінійними, але в діапазоні між 2000 і 3000, якщо встаю ще сани ще більше?..що я роблю?
    геть в цей діапазон?або є ще трюк, щоб не зрушити муфту
    до речі, вчора, коли я намагався я помітив, що slittava не в дуже великій залежності і дав мені l?'враження, що на 3000 оборотів в хвилину ви заблоковані cio? як, якщо вдасться піти далі, ніж це кількість оборотів, насправді, коли тоді я зупинився і, перш ніж я поклав другий я почув легкий grattatina передач..швидше за все був перегрів, занадто зчеплення??
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-01-2015 до 10:46

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Як мені знизити час уприскування і карту педаль, яка номенклатура або адресу відноситься на ECM titanium?
    PS. З картою ant84 менше крутний момент 4 останнім розміщена вище я опустив тільки обмежувач крутного моменту і, здавалося, не ковзати, а зараз я його підняв, але мало

я додаю карту, яку я завантажив вчора з легенький кроком обмежувач крутного моменту...я знаю, що не правильно, чому? збільшення не є лінійними, але в діапазоні між 2000 і 3000, якщо встаю ще сани ще більше?..що я роблю?
    геть в цей діапазон?або є ще трюк, щоб не зрушити муфту
    до речі, вчора, коли я намагався я помітив, що slittava не в дуже великій залежності і дав мені l?'враження, що на 3000 оборотів в хвилину ви заблоковані cio? як, якщо вдасться піти далі, ніж це кількість оборотів, насправді, коли тоді я зупинився і, перш ніж я поклав другий я почув легкий grattatina передач..швидше за все був перегрів, занадто зчеплення??
    Привіт, я глянув на останню карту, а щоб уникнути плутанини partirei від цього. Я намагаюся дати вам моя думка, і я сподіваюся, що інші також пі? експертів я critichino, щоб спробувати зрозуміти, якщо я вам допомагає чи шкодить:

В порядку зміни гортати карту в 2D

Карти, що відносяться до педалі, по мені, йдуть добре, не великий.
    Після того, як попередні є ряд змін, які повинні бути DPF, але я не можу сказати, якщо є помилки по недосвідченості занадто багато з моєї сторони
    Після перевірки DPF-адреса 1CBA82 діно в 1CBC80 c'? карта, яку ви змінили, які, чесно кажучи, я не можу інтерпретувати, особисто? живу оригінальний
    Після того, як ви змінили breakpoint обмежувача крутного моменту, я маю на увазі карту в рампі до обмежувача крутного моменту. Його краще оригіналу.
    Після з'? обмежувач крутного моменту, щоб спробувати, щоб не зрушити муфту спробуйте поставили оригінал 1250, і, починаючи з 1500 з кроком pi? солодкий. Вважаєте, що якщо вимагати майже 5 кгм крутного моменту в pi? 1500, ймовірно, занос починається вже? з цього моменту, так ? марно, що в більш пізні вимагати менше. Ми говоримо, однак, цифрове управління застосовується в механічних деталей. Особисто я спробував би зробити поступове збільшення від 5 до 10% від 1500 до 2500rpm, а потім поступово збільшувати.
    Після того, як попередні є кілька елементів управління на dpf і те c'? карту перетворення нм --> iq (кількості? паливо впорскується). Ця карта краще оригіналу, оскільки ви працюєте на час упорскування, а потім побачив, що у вас встати на шлях обдурити ебу шляхом зміни часу не покласти занадто багато м'яса на вогні, так, що у вас є кошти, пройдіть крок щоб зрозуміти різні зміни.
    Після того, як ми мапу, яка починається за адресою 1CF3EC, це для мене ? обмежувач IQ, що краще оригіналу з тієї ж причини, що я писав в попередньому рядку. Ви вже? змінено час, я думаю, що для початку краще починати з параметра, а не три. Я не знаю, якщо я можу пояснити, але якщо зростання на нафтове (мазут, солярка час+обмежувач iq+кількість? дизель впорскується, ви також будете багато пі? параметри, які необхідно контролювати у разі magagne, як той, муфти, сани.
    Після того, як ми мапу часу уприскування (tinj) що? живу cos? як ви зробили.
    Відразу після того, як ви мод карту turbo і його обмежувач, що на мій погляд, можна залишити, а що це, як ви зроблені. Між цими двома картами, за адресою 1E1592 c'? зміни, які я не можу зрозуміти, могли б ви сказати мені, що це?
    Після turbo є і інші елементи DPF і карти, рай, що я? живу cos? як у вас зроблені.

Сподіваюся, що допоміг, але я сподіваюся, тим більше бути виправлена, якщо я сказав, що деякі речі неправильно. Моя порада ? почати поступово і повільно уточнити карту не покласти занадто багато м'яса на вогні. Від того небагато, що я міг би вчитися просто відправиться туди з 3\4 карти, щоб відчувати себе красивою відміну, то роботи sl інших.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    По-перше, величезне спасибі!!! У будь-якому випадку, я вніс ці зміни, з урахуванням пропозицій великий msport і грунтуючись на карті зроблені укладачів.Я сподіваюся, що не буде їх інтерпретувати погано, і давайте подивимося, якщо він,espertissimo в області, я dir? щодо ваших коментарів і тому те, що я повинен або не повинен змінювати...
    PS.msport я навів орі overboost і інша карта turbo, що я говорила...машини ? трохи менш твердий...що мені зробити, щоб не вплинути на зчеплення, але, щоб дати йому більше? brio?

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •