Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-48 48
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не розумію, що рада ви шукаєте, ви не опубліковано вихідний файл так, щоб зробити порівняння, єдина порада, яку я відчуваю, дати тобі ? коли risaldi в e2prom подивитися, щоб приварити його правильно (я сподіваюся, що ви забили в сторону).
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК L'avatar di giaxi
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    так ? перше, що я зробив, приєднатися до вас, для пряме посилання на файл e2prom rinverginata я ввів цифри, ебу типу ,sw, послідовний я зробив добре?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    тому що файли були різні номери?, не ви працювали на свій вихідний файл.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    З самого початку немає вихідного файлу, чому? блок управління вкрадені, і ті, ебу використовується втрачені для випробувань різних читаннях скасування etc, ми сподіваємося, добре, завтра спробую.
    Однак я не можу порівняти ні з файл у володіння.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    вибачте, але мені важко слідувати, добре, що у вас ебу орі, тому що вкрадена, ви знайшли інший блок управління з однакових чисел, ви читали e2prom (втрачаючи файли орі?? але як ви це зробили???) ви працювали з sw, щоб зробити його дівчина, і потім ви змінили внутрішні номери, але тому , що номери, ти вклав у неї, пам'ятай, що в e2prom є nunmeri sw і ті ж, що і flash, ви не можете змінити їх тільки в одному місці.

ви знаєте, що кому? туди, удачі.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    Тоді успішно й виконано. Нарешті, Хлопче ? riappropriato його автомобіля.
    Спасибі за сайт і, зокрема, в Ugoboss, який дуже допоміг мені і всім абонентам, які взяли участь в обговоренні, читав чи думав допомогти.
    Для Ugoboss що стосується цифр, що я змінився, я зрозумів, що файл riverginato було, що надходять від читання, як порожній, як тобі вже згадувалося на початку посту (#34), і коли мені вдалося зрозуміти, що адаптери у них були контакти порожні, не пов'язані, і до e2prom було не так, перше випробування помиляюся я зробив запис, а потім я втратив вихідний файл, і, перевіривши файл з gq x4Immagine.jpgя бачив, що не збігалися з номерами ecu і я замінив їх з правильними (Hw, Sw, тощо).

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ідеальний giaxi, радий за тебе, і пам'ятай, що помилки роблять і служать для того, щоб дізнатися та згадати, я впевнений, що якщо ви ricapita зроби його в найкоротші терміни і добре

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    Так так я підтверджую, щоб добре вчитися, потрібно помилятися і навчаються.
    Треба дорожити на помилках, своїх або інших людей (Досвід = inc***ture) aaaaaaaaahahah
    Спасибі знову

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •