використовувати ecu stand-alone, функції automappatura ват уприскування з лямбда-wideband...
використовувати ecu stand-alone, функції automappatura ват уприскування з лямбда-wideband...
що ? здійснимо, але якщо дотримуватися тиск наддуву нижче середнього, йде журнал всієї головки блоку циліндрів і ступеня стиснення
хлопці, ви не по темі, ми тримаємо у чистоті від посади у разі, якщо ne відкрийте конкретного.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
майте на увазі, що тепер на електронне обладнання останнього покоління, емуляції в режимі реального часу ? зараз неможливо реалізувати....
Я думаю, я, що зараз це неможливо.
У мікро-останнього покоління з вбудованою флеш ? не вдалося, чому? ви повинні мати прошивку світло і через jtag і компілятор/відладчик запустити програму в режимі? для налагодження збирається відслідковувати, де він працює.
В мікро з flash smd зовнішніх, не ? неможливо, але дуже складно, ви повинні отпаять флеш-пам'яті і зварювання гнізда для емулятора, проблема ? гніздо ? у smd, і ви, ймовірно, зробити великі збитки, я навіть не знаю, чи існує емулятор для flash smd, однак навіть у цьому випадку, як і в першому, ви могли б з допомогою jtag і відладчик, проблема залишається прошивки у відкритому вигляді.
Привіт